Тайланд ще изисква пълна ваксинация срещу коронавирус на граничните пунктове,

...
Тайланд ще изисква пълна ваксинация срещу коронавирус на граничните пунктове,
Коментари Харесай

И Тайланд затегна COVID мерките

Тайланд ще изисква цялостна имунизация против ковид на граничните пунктове, оповестяват азиатски медии, като се базират на Службата за гражданска авиация на страната .

Тези условия ще стартират да се ползват за пасажерите, идващи с полети от 01:00 ч. в понеделник, 9 януари, локално време. Мерките ще останат в действие най-малко до края на януари, предвижда АП.

Службата за гражданско въздухоплаване заяви, че е уведомила всички страни за променените правила за лица над 18 години, идващи от чужбина .

През октомври тайландските управляващи анулираха условието посетителите да носят документ за имунизация. Според известия в медиите обаче мярката е била възобновена на фона на увеличението на случаите на ковид в Китай. В този случай, за разлика от някои други страни, които са наложили ограничавания за влизане единствено за идващите от Китай, тайландските управляващи са ги приложили за всички страни.

Министърът на опазването на здравето на Тайланд Анутин Чарнвираку посочи, че никакви правила не би трябвало да дискриминират обособена страна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР