Тайгър Уудс заяви, че ще бъде достатъчно отпочинал, когато изведе

...
Тайгър Уудс заяви, че ще бъде достатъчно отпочинал, когато изведе
Коментари Харесай

Уудс избра себе си за капитан на САЩ за Купата на Президентите

Тайгър Уудс съобщи, че ще бъде задоволително отпочинал, когато изведе отбор Съединени американски щати като изграещ капитан в Купата на Президентите идващия месец в Австралия и е убеден, че няма да има повтаряне на слабото показване в миналогодишното издание на Райдър Къп.

Уудс не бе на нормалното равнище в Париж през 2018, губейки всичките си четири мача, а американците бяха изрично надиграни от европейските с 10 1/2 – 17 1/2. 15-кратният първенец в Мейджърите бе дошъл във Франция малко след спечелването на Тур Чемпиъншип в Атланта – първата му купа след преминатия гръбначен синтез през 2017.

„ Миналата година беше малко по-различна…качих се незабавно на самолета онази нощ от Атланта и отидох непосредствено в Париж “, стартира той на конференция, до момента в който обявяваше четиримата си капитани. „ Освен това мисля, че прочувственият стрес и утешение от това, че най-сетне завоювах шампионат след интервенцията на гърба, това ми повлия в допълнение ”. Преди Купата на Президентите, която ще се организира сред 12-15 декември в Мелбърн, Уудс ще одобри свое лично съревнование – Hero World Challenge, на Бахамските острови, където часовата разлика с Австралия е 16.

„ Имам някои задължения през нощта, само че като цяло седмицата не е тежка. И по-късно нашия полет до Австралия ще бъде елементарен, просто ще бъде дълъг “. Освен себе си той избра Тони Финау, първенецът на Ю Ес Оупън Гари Уудланд и Патрик Рийд като капитани. Останалите в отбора на Съединени американски щати са Дъстин Джонсън, Ксандер Шофел, Брайсън ДеШамбьо, Джъстин Томас, Мат Кучар, Патрик Контли и Уеб Симпсън. Това оставя място за още един голфър, като това може да бъде международният номер 1 Брукс Кьопка.

Американците са любимци против отбор Свят, само че тимът на Ърни Елс е надалеч по-конкурентен отвън Щатите, като изгуби с точка в миналогодишното издание на Купата на Президентите в Южна Корея през 2011. „ На хартия, сигурно имаме преимуществото в ранглистата. Нашите играчи си заслужиха това с положителните изяви в огромните шампионати по света “, приключи Уудс. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР