Тая Томлин-Харис все още си спомня чувството, че не може

...
Тая Томлин-Харис все още си спомня чувството, че не може
Коментари Харесай

Диагнозата рак на гърдата на чернокожа жена доведе до общност от оцелели, които възприемат естествени козметични продукти

Тая Томлин-Харис към момента си спомня възприятието, че не може да диша, когато нейният доктор й сподели, че има троен негативен резултат рак на гърдата, рядка и нападателна форма на заболяването, на 38 години. Тя беше шокирана и ужасена от това, което не знаеше.

Когато занесе лист с въпроси на лекаря си, тя беше посрещната с отпор. Бившият фармацевтичен управител искаше да знае дали има нещо, което може да промени в метода си на живот, с цел да предотврати разпространяването на рака. Но лекарят й сподели, че сходни корекции няма да трансформират нещата и тя би трябвало да се концентрира върху търсенето на лекуване.

Въпреки това тя продължи да изследва и да приказва с други в разнообразни стадии на рак. Тя откри, че образованието за рак е мъчно налично - изключително за чернокожите дами.

„ Докато водех от ден на ден и повече диалози, забелязах, че има пропуски в лекуването на рака “, сподели Томлин-Харис, който в този момент е на 47. „ Имах въпроси и трябваше да свържете се с хора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР