Тъй като знаем, че нашите зодиакални знаци определят много неща

...
Тъй като знаем, че нашите зодиакални знаци определят много неща
Коментари Харесай

Вижте знаците в зодиака, които са най-придирчиви към храната

Тъй като знаем, че нашите зодиакални знаци дефинират доста неща за личността ни, обикновено е те да могат да повлияят и на това по какъв начин се отнасяме към храната като цяло. Ако сте придирчив, твърдоглав, прекомерно сериозен или съдбоносен, това несъмнено ще има нещо общо с метода, по който гледате на храната. Ако сте човек, който харесва храната да бъде приготвена добре и поднесена красиво, няма да сте удовлетворени от нещо питателно, само че безвкусно.

Може да сте взискателен към храната по разнообразни аргументи. Ако не харесвате една огромна група храни, като рибата и морските храни, може да не смятате себе си за придирчив човек, само че вашето семейство и другари може да ви намират тъкмо за подобен. Някои придирчиви хора се въздействат от образна позиция – в случай че храната е със чудноват цвят или е прекомерно разхвърляна, те няма да я употребяват. Някои хора имат проблеми с чувството в устата и текстурата.

Има и такива, които просто не харесват храната, нямат вкус към нея и би трябвало да бъдат надали не подсещани, с цел да се хранят като цяло. Те се пробват да се хранят постоянно, само че постоянно пропущат хранения или просто ядат плод, вместо добре уравновесено ядене.

Храната и методът, по който я консумираме, са толкоз обгърнати в нашите характерности, че не е изненадващо, че нашите зодиакални знаци биха ни повлияли. И по този начин, кои тъкмо са зодиите, които са най-придирчиви към храната?

Дева (23 август – 22 септември)

Девите стигат до крайности с тяхното капризно хранене. Те освен имат дълъг лист от неща, които не ядат, само че също по този начин са доста загрижени за микробите. Те ще избършат сребърните принадлежности, когато са на открито за вечеря и ще гледат всичко под лупа.  Няма да са удовлетворени от подправките и сосовете в храните, които си поръчват по заведенията.

Девите обичат храната им да е по закрепен график и са склонни да упражняват непоколебим надзор върху това, което ядат. Те са толкоз характерни в поръчките си, че сервитьорът би трябвало да си води бележки, с цел да подсигурява, че Девата ще получи храната си тъкмо както я желае.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите са склонни да ядат едни и същи неща още веднъж и още веднъж. Те се двоумят извънредно доста да опитат нови храни или усети. Тяхната логичност е, че те към този момент са разбрали какво харесват и какво не, тъй че не е належащо да прибавят нещо ново към листата си с утвърдени храни.

Когато излиза да яде в заведение, нормално Скорпионът избира заведения за хранене, който познава, и си поръчва постоянно едни и същи неща. Ако обичаната им храна липсва или не може да им бъде предложена/приготвена, Скорпионите са склонни да се разстройват доста. Те не обичат да се отклоняват от заложеното меню.

Телец (20 април – 20 май)

Телците обичат добре приготвената, вкусна и естетически издържана храна. Всеки подробност има значение за Телеца – освен усетът, само че и формата, размерът и текстурата. Ако им се даде нещо, което не дава отговор на техните параметри, те избират да не го ядат.

Те обичат да трансформират всяко хранене в празник и яденето на нещо, единствено тъй като е потребно или питателно, просто не им е по усета. Можете да ги наречете придирчиви, само че те избират да считат, че имат високи стандарти, когато става въпрос за храна и хранене.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са прекомерно заети, с цел да мислят доста за храната, само че не харесват храна, която е прекомерно разхвърляна, небрежна или прекомерна като количество. Ако ще слагате сирене върху салатата, дано сиренето да не затрупва зеленчуците – това е философията на Козирога.

Известно е, че Козирозите деконструират ястията си, единствено с цел да си ги ядат по този начин, както им харесват. Те също могат да пропущат хранене, тъй като от време на време просто нямат време или сила да ядат. Те несъмнено не живеят, с цел да ядат – живеят, с цел да реализиран неща в живота и да намерят задачата си, а храната просто им оказва помощ да създадат това.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците са склонни да имат доста самодиагностицирани хранителни алергии и сензитивност. Много от тях са същински, само че някои не са и вместо да разбере сигурно дали това е по този начин, Стрелецът самичък си взема решение да не яде избрани неща и храни, тъй като сякаш " не му понасят ".

Проблемът е, че защото описът с храни, които не яде, стартира да пораства с годините, Стрелецът не замества тези храни с други неща, тъй че освен не яде задоволително, само че и не получава доста от витамините, минералите и протеините, които са нужни на тялото му, с цел да действа добре.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са склонни да имат много постоянен лист с храни, които няма да ядат при никакви условия. Те обаче ще прибавят или ще отстраняват неща от този лист от самото начало в живота си. Те са склонни в даден стадий от живота си внезапно да станат вегетарианци или даже вегани. 

Някои от проблемите им с храната са безсмислени – те, да вземем за пример може да ненавиждат яйца, само че да обичат майонеза, да не понасят риба, само че да употребяват суши и т. н. Хората от този знак са склонни да откажат да опитат дадена храна, а по-късно един прекрасен ден, ненадейно, да решат, че тя в действителност им харесва. Ако човек Риби ще идва в дома ви за вечеря, постоянно първо се консултирайте с него, с цел да се уверите, че ще му сервирате нещо, което той ще употребява.

Източник: Tialoto
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР