Тъй като южната граница на САЩ става все по-голям проблем

...
Тъй като южната граница на САЩ става все по-голям проблем
Коментари Харесай

Рубио предупреждава, че ISIS-K може да използва южната граница на САЩ след смъртоносната атака в Москва

Тъй като южната граница на Съединени американски щати става все по-голям проблем за гласоподавателите, сенатор Марко Рубио, R-Fla., предизвести в неделя че терористите от ISIS-K може да се опитат да употребяват границата, с цел да стартират офанзива против американците като смъртоносната офанзива, която групата твърди, че е направила в Москва в петък.

Рубио, заместник-председател на комисията по разузнаването на Сената, сподели по време на изява в „ Тази седмица “ на ABC, че американците „ би трябвало да са доста загрижени “ за евентуалната опасност от ISIS-K, откакто шефът на ФБР Кристофър Рей му удостовери, че терористичната група има собствен личен човек мрежа за трафик.

" Мисля, че здравият разсъдък ви подсказва, че в случай че ръководят мрежа за трафик на хора, те сигурно ще я употребяват, с цел да реалокират сътрудници в Съединените щати ", сподели Рубио. „ Така че не настоявам, че има непосредствена опасност за Съединени американски щати, само че споделям, че граничната обстановка и съществуването на тази мрежа е опасност за Съединен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР