Тъй като все повече бури наближават Калифорния, властите затвориха живописен

...
Тъй като все повече бури наближават Калифорния, властите затвориха живописен
Коментари Харесай

Участък от живописната магистрала 1 на Калифорния, който отново се срути в океана, е затворен, очакват се повече дъждове

Тъй като от ден на ден стихии наближават Калифорния, управляващите затвориха изящен сектор от емблематичната автомагистрала 1, където има голям сектор се срути в океана след проливни дъждове през уикенда.

Офисът на шерифа на окръг Монтерей предизвести жителите на части от крайбрежната общественост Биг Сур да се изтеглят в сряда, преди пътят да бъде затворен по-късно същия ден. Очаква се пътят да бъде затворен за няколко дни, до момента в който отмине метеорологичното събитие, споделиха от службата. Обединеният учебен окръг Кармел сподели, че предизвестието за евакуация е довело до затваряне на начално учебно заведение и предучилищна градина в четвъртък и петък, оповестиха новинарските издания., беше анулиран заради планувания дъжд, само че трябваше да се възобнови в събота, разгласява Калифорнийският департамент по превоза в обществените медии. Екипите ще останат, с цел да ревизират за промени в изискванията, споделиха чиновници.

Липсва сектор от автомагистрала 1 на моста Роки Кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР