Тъй като тропическата буря Деби се насочва на север, проливният

...
Тъй като тропическата буря Деби се насочва на север, проливният
Коментари Харесай

Общност в Северна Каролина, опустошена от наводнения от 2 предишни бури, се приготвя за Деби

Тъй като тропическата стихия Деби се насочва на север, проливният дъжд носи със себе си капацитет за пагубни наводнения в елементи от Джорджия и Северна и Южна Каролина. А опасността от огромни вътрешни наводнения от тези стихии наподобява нараства. 

Ураганът Matthew Sucker удари Lumberton, Северна Каролина, през 2016 година Никой в ​​този град, който е на 80 благи във вътрешността в сушата, не е видял да вали 20 инча дъжд. Река Лъмбър се издигна на 11 фута над стадия на наводнението и заля града.

Шест фута и три шеф на пожарната Джими Хънт си спомни, че водата е била до гърдите му. През 2016 година той избави почти 50 души, множеството от които възрастни, от наводненията.

Нивата на преваляванията ще се усилят сред 10-15% средно в рамките на към 62 благи от множеството стихии, когато Земята се приближи до 2 градуса по Целзий на стопляне. 

„ Не единствено бурите стават по-интензивни, по-бавни и натоварени с вода, само че и популацията се трансформира “, сподели Гавин Смит, професор в щата Северна Кароли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР