Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено,

...
Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено,
Коментари Харесай

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на алено, Tradecurve е подготвена да я изпревари и да обезпечи по-добри облаги, като се повиши 50 пъти преди края на предварителната продажба.

Тъй като Solana (SOL) интегрира ChatGPT в своята мрежа, беше напълно подходящо да се попита чатбота с изкуствен интелект за мнението му по отношение на бъдещата цена на Solana (SOL).  

Въпреки това, заради неотдавнашното му показване на крипто пазара, специалистите считат, че една нова изгряваща звезда, Tradecurve (TCRV), ще надмине Solana (SOL) през 2023 година, осигурявайки 50-кратна облага на своите притежатели, преди токена даже да бъде пуснат на тържищата.  

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Накъде се движи цената на Solana (SOL)?

Изглежда, че ChatGPT е значителен почитател на токена Solana. По-конкретно, когато беше запитан за бъдещето на Solana (SOL), ChatGPT сподели единствено позитивни неща, като даже стигна до такава степен да има вяра, че Solana (SOL) ще надмине Етериум (ETH), тъй като предлага по-добра мащабируемост и по-ниски такси за транзакции.



И въпреки това да е правилно, съгласно последните резултати на SOL е под въпрос дали Solana фактически ще доближи скоро равнището на ETH. По-конкретно, монетата означи 3% спад в цената през последната седмица, като не съумя да задържи инерцията си над равнището на поддръжка от $20.

Понастоящем SOL се търгува на цена от $19.41, отбелязвайки спад от 2.60% през последните 24 часа. Това накара специалистите да предвиждат бичи тренд за токена през идния интервал, като обявиха, че мечките могат да провокират по-нататъшно намаляване на цената до $18, а по-късно до $17.

Tradecurve (TCRV) – революционен мост сред централизираните и децентрализираните тържища

Въпреки че е ново попълнение в света на криптовалутите, Tradecurve (TCRV) провокира неспокойствие, което кара специалистите да предвиждат, че ще надмине по-голямата част от пазара и ще провокира най-големите платформи за търговия, като Binance, Coinbase и Kraken.

Tradecurve ще съчетае най-хубавите детайли на централизираните и децентрализираните тържища и ще даде впечатляваща функционалност, която потребителите не могат да намерят на никое място другаде. Чрез Tradecurve потребителите могат да употребяват своя крипто баланс и да търгуват с акции, облигации, варианти, форекс, първични материали, ETF-и и криптовалути – всичко това, употребявайки една сметка.

Това обаче, което прави Tradecurve в действителност да се откроява от тълпата, е нейният децентрализиран темперамент, който ѝ разрешава да обезпечи цялостна анонимност на своите консуматори, без да е належащо да минава през процедури по опознаване на клиента (KYC).

  Освен това TCRV ще се стреми да отстрани бариерите за нахлуване на пазара, като даде на потребителите световен достъп до хиляди пазари и благоприятни условия за търговия.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Процесът на търговия в Tradecurve е много елементарен и елементарен. Всичко, което потребителите би трябвало да създадат, е да си открият сметка с годен имейл (и нищо друго), да свържат портфейлите си, да подават криптовалутата, която желаят да употребяват и да стартират да търгуват неотложно.

Освен това Tradecurve ще даде доста преимущества на своите консуматори, в това число алгоритмична търговия с изкуствен интелект, висок ливъридж, започващ от 500:1, и прекопирване на покупко-продажби (при което потребителите могат да заплащат абонаментна такса на търговци с добра успеваемост, с цел да копират техните сделки).  

Притежателите на TCRV токени ще получат също по този начин отстъпки от таксите за търговия, отбрана от негативен баланс, обслужване на VIP сметка и извънредни бонуси и привилегии за депозит и повишение на равнището.

Освен това TCRV ще включва обширни просветителни запаси за всички нови търговци, които желаят да създадат първите си стъпки в света на криптовалутите. Тя също по този начин възнамерява да пусне своя лична академия за търговия в метавселената, където потребителите могат да посещават курсове и да беседват с специалисти, с цел да се срещнат със тактиките и техниките за търговия.  

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Понастоящем TCRV е във втори стадий на предварителната си продажба, където токените му търгуват на цена от $0.012 . Освен това специалистите считат, че TCRV ще донесе 50-кратна облага на притежателите си преди края на предварителната продажба, което може да направи токена един от най-печелившите на пазара. Освен това се чака TCRV да нарастне с още 100 пъти , откакто доближи CEX-овете от първо равнище.

А в случай че към това прибавим и обстоятелството, че ICO-то на Binance BNB стартира на цена от $0.11, а сега се търгува на $308, в действителност не може да се каже какъв брой високо ще скочи TCRV.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР