Тъй като самобръсначките за мокро и сухо бръснене стават все

...
Тъй като самобръсначките за мокро и сухо бръснене стават все
Коментари Харесай

Panasonic представя новата компактна самобръсначка с 5 ножчета за мокро и сухо бръснене

Тъй като самобръсначките за мокро и изсъхнало бръснене стават все по-популярни с помощта на удобството и гъвкавостта им, Panasonic показва новата компактна самобръсначка ES-CV51 за бързо и дейно бръснене вкъщи или на път, без значение от желанията и стила ви. Със своята режеща система с пет ножчета и високоскоростен линеен електромотор, новата компактна самобръсначка обезпечава повече мощ и точност за по-гладка кожа след бръснене, където и да се намирате.

Ултра-бърз линеен електромотор за ултра-бързо бръснене

За множеството мъже бръсненето е неизменима част от рутинната им поддръжка, по тази причина изборът на верния апарат е значимо решение за техния метод на живот. Те се нуждаят от самобръсначка, която освен ще свърши работата, когато часовникът тиктака, само че също по този начин обезпечава първокласно прекарване като при бръснар.

Линейният електромотор на новата самобръсначка Panasonic задвижва ножчетата доста бързо, със скорост от 14 000 оборота в минута, при непрекъснато висока мощ по време на цялото бръснене. Това значи, че можете да се наслаждавате на необикновено безпрепятствено бръснене без загуба на мощ до самия му край - даже тук-там, където брадата е гъста.

Нова система с пет ножчета за безпрепятствено бръснене

С ножчета, направени по изключителна японска технология, новата самобръсначка Panasonic ES-CV51 обезпечава необикновено безпрепятствено бръснене, като се оправя и с най-гъстата брада. Високата успеваемост на рязане се обезпечава от линейния електромотор и острите нано-полирани ножчета, точно позиционирани под ъгъл 30 градуса, които отрязват косъмчетата в основата, с цел да сте сигурни, че нищо не е пропуснато.

Независимо дали брадата ви е гъста, твърда или набола, системата с пет ножчета обезпечава бързо и чисто бръснене, без значение от вашия тип. Закръглените външни пластини и дъговидни ножчета прилягат отмерено върху кожата за безпрепятствено бръснене по цялата повърхнина, даже под брадичката. Гребеновидното ножче точно улавя дългите косъмчета, чак под челюстта и гърлото, а крайната пластина улавя най-упоритите косъмчета, за извънредно безпрепятствено и точно бръснене.

Удобни функционалности за оптимални резултати при бръснене

Предимството на самобръсначката за мокро и изсъхнало бръснене е, че можете да се употребява където и както пожелаете. Под душа с вода и гел или просто на изсъхнало - в последна сметка тя дава по-голяма еластичност посредством комфортно изсъхнало или освежаващо мокро бръснене. Сензорът за бръснене на ES-CV51 автоматизирано регистрира плътността на брадата и надлежно контролира силата на рязане. В същото време гладките плъзгачи оказват помощ на ножчетата да се плъзгат върху кожата, като понижават триенето, тъй че без значение дали желаете да оформите набола брада или да се избръснете безпрепятствено, можете да употребявате самобръсначката без порязване, стържене или раздразнение на кожата.

Независимо от вашите желания за бръснене и оформяне - мокро или изсъхнало, ES-CV51 предлага извънредно бързо и първокласно прекарване вкъщи или на път. Не единствено ще можете да постигнете прецизността на експерт, само че новата компактна самобръсначка ще се окаже рентабилна и в дълготраен проект, като замества визитите ви при бръснар и пести скъпото ви време.

Компактна самобръсначка с 5 ножчета за мокро и изсъхнало бръснене

ES-CV51
Първокласна железна конструкция; Гладък плъзгач; Сензор за бръснене; Бърз пряк линеен електромотор с 14 000 об./мин.; Нано-полирани ножчета под ъгъл 30°; Многофункционални дъговидни ножчета; Повдигащ се тример; Остро ножче на тримера под ъгъл 45°; Индикация за батерията с 3 светодиода / Индикаторна лампа за зареждане; До 45 минути бръснене без кабел.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР