Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани

...
Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани
Коментари Харесай

За „Капките“ и хората: 3 причини да сме неспасяемо влюбени в Александър Сано

Тъй като проявихте огромен интерес към всички наши материали, свързани с предаването „ Като две капки вода “, взехме решение да създадем специфична седмична графа – „ За „ Капките “ и хората “, в която да обсъждаме освен представянето на звездите, само че и скъпите уроци, които можем да научим от тях и да използван в личното си всекидневие.

Тук може да си извършите нашия занимателен

Вчера Александър Сано потегли на обиколка с най-хубавия си другар, както се пее в песента “Never let me down again” на английската синтпоп тайфа Depeche Mode, и трансформира в Dave Gahan – фронтмен и вокалист на групата. Изпълнението му съответства с 60-тия рожден ден на звездата, което го направи още по-вълнуващо. Гледайте го във видеото горе.

Но дано си признаем – каквото и да изпее Сано, на нас постоянно ще ни хареса и ще ни накара да го обявим за победитела във формата и в нашите сърца.

Още от срещата ни с него през март по случай нашия десети рожден ден се влюбихме в него мощно и неспасяемо. Защото Александър Сано е същински вълшебник с думите – може да накара всяка дама да се почувства като най-изключителното и мощно творение на Земята! Припомнете си цялото изявление с него тук:



И по този начин, дано оставим пристрастията ни настрани. Какво в действителност го прави толкоз харесван и от феновете, и от журито? Освен очевидните му качества, които не могат да оставят никого безучастен, успяхме да откроим три признака, по които всички сполучливи и привлекателни мъже си наподобяват:

► Ах, тази харизма!

Излъчването му е като че ли е неустоима комбинация от всички мощни мъжки облици, в които се е потопил до този миг – той е секси като Damiano David, неприятно момче като Robbie Williams, самоотвержен като Миро, сетивен като Свилен и така нататък

Харизмата на един човек не е обвързвана с височината, формата на носа, цвета на очите, тя е кодирана в маниерите, подохдката, удоволствието, с което той се впуска във всяко предизвикателство, в доброжелателността му и заразната усмивка.
 image2_16x9.png Сезонът на Телеца носи креативност и положителна сила: какво да очаквате съгласно зодията На фокус
► Ах, този гений!

Както към този момент казахме, да имаш самочувствие е нещо хубаво. Да имаш гений, сексапил и дълбочина, облечени със самочувствие обаче е нещо особено.

При Сано високата самокритика и възприятие за самоирония вървят ръка за ръка с трудолюбието и безупречната дисциплинираност. Тук не е належащо да споделяме повече.

► Любовта на дамата минава през смеха ѝ

Вече обърнахме внимание на онази рядка порода мъже, които одобряват съществено дилемите, само че и знаят по кое време да не се взимат толкоз насериозно. Нека ви напомним по какъв начин би се трансформирал животът ни, в случай че отворим сърцето си тях:
 4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали  4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали  4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали  4 страхотни неща, с които мъжът с възприятие за комизъм превъзхожда всички останали
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР