Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани

...
Тъй като проявихте голям интерес към всички наши материали, свързани
Коментари Харесай

За „Капките“ и хората: моментите, в които си недооценен и пренебрегнат

Тъй като проявихте огромен интерес към всички наши материали, свързани с предаването „ Като две капки вода “, взехме решение да създадем специфична седмична графа – „ За „ Капките “ и хората “, в която да обсъждаме освен представянето на звездите, само че и скъпите уроци, които можем да научим от тях и да използван в личното си всекидневие.

Тук може да си извършите нашия занимателен

За осма поредна седмица публиката пя и танцува в най-хубавото шоу за преобразявания. Този епизод обаче раздели почитателите в обществените мрежи на два лагера, а в окото на бурята попаднаха Анелия и Руслан Мъйнов. Докато едни поздравиха поп фолк певицата за високите оценки и първата ѝ победа в шоуто, други бяха безапелационни, че „ Калиманку Денку “ е осъществяването на вечерта и трябваше да получи най-голям резултат.

Е, ние не сме специалисти и членове на уважаемото жури, по тази причина ще се въздържим от оценка на опциите на двамата участници. Само ще отбележим, че когато самата Янка Рупкина стане на крайници, с цел да те поздрави и те огрее с одобрителна усмивка, ти към този момент си победител.

Вижте цялото осъществяване на Руслан във видеото горе.

В този ред на мисли, разпалената полемика по тематиката ни накара да се замислим, че на всяка edna от нас ѝ се е случвало да се почувства недооценена, подценена, ограбена от внимание и самопризнание.

Ако и на вас това чувство не ви е непознато и имате потребност от порция мъдрост и храна за размисъл, вижте в нашата изложба по какъв начин да се справите в тази обстановка и да възвърнете увереността си:
 За „ Капките “ и хората: моментите, в които си подценен и подценен  За „ Капките “ и хората: моментите, в които си подценен и подценен  За „ Капките “ и хората: моментите, в които си подценен и подценен  За „ Капките “ и хората: моментите, в които си подценен и подценен
Не пропускайте „ Като две капки вода “ и идващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато в шоуто ще звучат единствено паметни български дуети.

Следете, и за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в и в.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР