Тъй като продължаващата подкрепа на САЩ за Украйна остава под

...
Тъй като продължаващата подкрепа на САЩ за Украйна остава под
Коментари Харесай

Премиерът на Естония призовава САЩ и съюзниците от НАТО да бъдат по-твърди спрямо Русия

Тъй като продължаващата поддръжка на Съединени американски щати за Украйна остава под въпрос, европейските водачи усилват личните си разноски за защита и потенциала на промишлеността. Начело на обвиняването е естонският министър председател Кая Калас, която на 46 години е първата жена министър-председател на Естония. Калас е прочут с това, че е корав към Русия. Някои критици се майтапят, че тя даже ги яде за закуска. Руският вътрешен министър издаде заповед за нейния арест по-рано тази година за събаряне на руски монументи, само че Калас не се отхвърли.

Помолена да отговори на критиците, които споделят, че е прекомерно твърда към Путин, Калас сподели: „ Можете ли да бъдете задоволително твърда към Путин, като се има поради какво е направил? “ Откакто Русия нахлу в Украйна през февруари 2022 година, Калас се трансформира в един от най-шумните критици на Путин.

Калас се смяташе за идващия общоприет секретар на НАТО, само че някои от нейните съперници споделят, че тя е прекомерно ястребова, с цел да ръков...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР