„Тъй като няма как да бъде атакувана опозицията, а грешките

...
„Тъй като няма как да бъде атакувана опозицията, а грешките
Коментари Харесай

БСП иска предсрочни избори, управлението е провал

„ Тъй като няма по какъв начин да бъде атакувана опозицията, а грешките на ръководещите са ден след ден, се вади случай от 2016 година Да оставим институциите да си свършат работата. Ако кметът на Провадия в действителност е отговорен, ще се понесе следствията. Това може да го каже не компрометираният Антон Тодоров, а институциите “. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев пред публицисти в Народното събрание.

Според него на Антон Тодоров очевидно не му върви предаването в една телевизия и идва в Народното събрание да приказва неща, които са известни от преди две години. Стойнев изясни, че през 2016 година има установени нарушавания на АДФИ.

„ Докладите са изпратени в прокуратурата и е нейна работа да реши дали има нарушавания или не. Парламентът би трябвало да се занимава със законодателство, а не да разнася злословия “, разяснява националният представител. По неговите думи е недопустимо с сходен жанр изявления от страна на ръководещите да се подменя дневният ред.

„ Проблемите и свадите в страната са много- „ Хасковогейт “, „ Суджукгейт “, задържан кмет в Септември от ГЕРБ, кавги по време на председателството, ЧЕЗ. Тъй като ГЕРБ с политика не могат да се занимават, бяха споделили, че по лист ще стартират кметовете на Българска социалистическа партия. Ние не се тормозим от това и ще защитим всеки кмет-социалист. Но този, който не съблюдава закона, прави нарушавания или се облагодетелства по някакъв метод, би трябвало да си понесе тежестта на закона и следствията “, безапелационен е Стойнев. Той напомни, че Българска социалистическа партия ясно е декларирала, че се бори с паралелната страна.

„ Властта се клати от кавги, а всички кавги в страната са предизвикани от ГЕРБ. Това, че те не могат да начертаят пътя, по който да изкарат страната от тази икономическа, обществена и духовна рецесия, в която се намираме, е техен проблем. Ние сме за предварителни избори, тъй като виждаме, че те не могат да се оправят “, сподели още зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

По неговите думи и най-големият триумф на ръководещите – председателството, е единствено в главите им.„ Приоритетите се оказаха неуспех – никой не ни желае в Шенген, в чакалнята на Еврозоната, тъй като сме корумпирана страна. Уж щяхме да се грижим за Западните Балкани, а господин Юнкер удари на всички по един гласовит пестник - можело да мислим за това вероятно след 2025 година Цяло потомство към този момент чака да види светлината в тунела “, добави Стойнев.

Според него това държавно управление е некомпетентно да продължи работа. „ Виждаме какво става и в самата коалиция. Българска социалистическа партия ли е отговорна, че патриотите не се схващат, атакуват се един различен, а след това се извиняват пред медиите? “, попита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР