Тъй като ниските температури обхванат Средния запад, процесът на номиниране

...
Тъй като ниските температури обхванат Средния запад, процесът на номиниране
Коментари Харесай

Събрания в Айова: Какво да гледате, докато гласоподавателите преценяват мнението си за първото състезание на републиканската кампания за 2024 г.

Тъй като ниските температури обзет Средния запад, процесът на номиниране на републиканците за президент ще стартира публично в понеделник с събранията в Айова.

Четиригодишното съревнование беше извънредно безшумно тази година, белег за безапелационната преднина на някогашния президент Доналд Тръмп в конкуренцията. Арктическият гърмеж, който намали щата до минусови температури и насъбраният сняг през последните дни на конкуренцията, също не оказа помощ.

Но има какво да обмислите да се насочите към събранията и след години на спекулации и маневриране за това кой ще се изправи против президента Джо Байдън този ноември, най-сетне ще имаме първите преброени гласове.

Ето някои неща, които да гледате.

КОЙ ПЕЧЕЛИ ВТОРИ

Айова наподобява е борба за второ място поради превъзходството на Тръмп. Истинският въпрос е дали някой от двамата републиканци, които водят групата от доста далечни също-ранове, може да направи конкуренцията за двама души в дългос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР