Тъй като младата тийнейджърка Габи ставала по-независима и активна в

...
Тъй като младата тийнейджърка Габи ставала по-независима и активна в
Коментари Харесай

13-годишно момиче получи втора степен изгаряния от новия си мобилен телефон 

Тъй като младата тийнейджърка Габи ставала по-независима и дейна в учебните действия, Джаки Федро, както доста родители, желала да улесни инспекцията на щерка си и да има връзка с нея. Така 13-годишната Габи се снабди с първия си мобилен телефон.

В рамките на една седмица по-късно майката от Илинойс предизвестява родителите за тази непредвидена заплаха при потреблението на мобилен телефон, оповестява Бъз фийд.

Габи чатеше на телефона си, когато Федро я чу ненадейно да крещи от болежка. Тичайки надолу по стълбите, хванала врата си, момичето продължавало да вика, без да може да си поеме мирис.

„ Най-лошото възприятие на света като майка е да гледаш детето си да крещи от болежка и да нямаш визия по какъв начин да му окажеш помощ “.

„ Отне й пет минути, преди даже да успее да ни каже какво се е случило. “

Габи използваше новия си мобилен телефон LG d500, до момента в който беше включен на зарядно в контакта. Габи споделила на майка си, че ток е минал по връвта, на която е бил закачен телефона. Тя е получила изгаряния от 2-ра степен по врата си.

Скот Волфсън от Комисията за сигурност на потребителските артикули в Съединени американски щати сподели, че случаите на изгаряне, свързани с потреблението на мобилен телефон, са редки, само че могат да се случат. Той предизвестява да не се употребяват зарядни устройства, които не са на производителя или аварийни акумулатори.

В множеството случаи изгаряния от мобилни телефони пораждат, когато батериите се прегряват, сподели Волфсън. Полицейското ръководство на Ню Йорк неотдавна издаде предизвестие да не спите с мобилен телефон под възглавници тъкмо заради тази причина.

Всъщност изследванията демонстрират, че спането с телефона покрай вас понижава качеството на съня.

Федро сподели, че Габи е употребила фабрично издаденото зарядно устройство, което в началото се доставя с телефона. От компанията изпратили на Федро нов телефон и предложили да платят медицинските сметки на Габи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР