Тъй като миналата година инфлацията в щата Кийстоун удари по-дълбоко

...
Тъй като миналата година инфлацията в щата Кийстоун удари по-дълбоко
Коментари Харесай

Доставчикът на храни предупреждава, че американците купуват по-малко в магазина за хранителни стоки при всяка покупка поради инфлацията

Тъй като предходната година инфлацията в щата Кийстоун удари по-дълбоко в портфейлите на жителите от който и да било различен щат, един основан във Филаделли снабдител на храни предизвестява, че борбата може още да не е завършила.

„ Ние се концентрираме от самото начало върху това да имаме задоволително артикули и верния артикул за нашите клиенти “, сподели Майк Уотсън, началник на купувачите и продажбите на TMK Produce, пред Джеф Флок от FOX Business по време на присъединяване в „ Varney & Co. “ понеделник „ И можем да забележим, че те са устойчиви на някои от тези по-високи цени, до момента в който не престават. “

„ Звукът може да се усили малко. Това е, което виждаме, защото клиентите ни купуват по-често, [но] по-малко при всяка покупка “, продължи той.

Базираният във Филаделфия снабдител на продукция е заловен сред по-високите разноски за първични материали и потребителите, които се борят да заплащат за инфлационните цени.

Според Consumer Affairs през 2023 г. Пенсилвания отбеляза най-високото равнище...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР