Тъй като криптопазарът продължава да се разраства, инвеститорите постоянно търсят

...
Тъй като криптопазарът продължава да се разраства, инвеститорите постоянно търсят
Коментари Харесай

Защо инвеститорите са оптимисти за Шиба Ину и RenQ Finance? – Експерти прогнозират 20x печалби

Тъй като криптопазарът продължава да се разраства, вложителите непрекъснато търсят нови благоприятни условия за приемане на висока възвръщаемост.

Две криптовалути, които в последно време основават неспокойствие на пазара, са Шиба Ину (SHIB) и RenQ Finance (RENQ).

SHIB е меме токен, който беше основан през август 2020 година и от този момент набра голяма известност в обществените мрежи като Twitter и Reddit. RENQ, въпреки това, е децентрализирана финансова (DeFi) платформа, която дава на потребителите достъп до редица финансови артикули и услуги.

В тази публикация ще разгледаме аргументите, заради които вложителите са бичи настроени към SHIB и RENQ и за какво специалистите плануват 20-кратни облаги за тези криптовалути.

Нарастващата известност и мощната поддръжка на общността

Една от главните аргументи, заради които вложителите са бичи настроени към SHIB и RENQ, е тяхната възходяща известност и мощната поддръжка на общността. И двете криптовалути имат голям брой и отдадени почитатели в обществените мрежи, като потребителите интензивно разпространяват и споделят информация за плановете.

Силната поддръжка на общността за SHIB и RENQ е позитивен знак за бъдещия напредък и триумф на тези планове. Общността може да способства за развиването на платформите, като предлага усъвършенствания и дава противоположна връзка по отношение на потребителското преживяване.

Потенциал за висока възвръщаемост

Инвеститорите също по този начин са оптимистично настроени към SHIB и RENQ заради техния капацитет за висока възвръщаемост. Въпреки че криптовалутите са известни със своята волатилност, SHIB и RENQ демонстрираха забележителен растеж през последните месеци.

По-специално SHIB означи голям скок в цената, като до момента през тази година цената ѝ се е нараснала с над 27%. Макар че този растеж може да се дължи частично на хайпа към меме токените, ясно е, че вложителите виждат капацитет в SHIB като дълготрайна инвестиция.



RENQ, въпреки това, демонстрира постоянен напредък от стартирането си на пазара през 2023 година, като цената му се е нараснала с над 125%. Усъвършенстваните и изчерпателни принадлежности на DeFi платформата я вършат привлекателна за опитни търговци, което я трансформира в атрактивен капиталов вид.

Сравнение на Шиба Ину (SHIB) и RenQ Finance (RENQ)

Шиба Ину и RenQ Finance са две известни криптовалути в DeFi пространството. Макар че имат някои сходства, те имат ясно изразени разлики, които притеглят вложителите. В този раздел ще съпоставим Шиба Ину и RenQ Finance във връзка с техните характерности и случаи на потребление.

Характеристики

Шиба Ину е ERC-20 токен, построен върху блокчейна на Етериум. Той е децентрализиран токен, което значи, че никой централен орган не го управлява. Шиба Ину има общо предложение от един квадрилион токена, като 50% от тях са блокирани в ликвидността на Uniswap. Токенът набра известност с помощта на въодушевената от меме марка и на общността си от поддръжници, известна като “армията на Шиба ”.

RenQ Finance, въпреки това, е междуверижна DeFi платформа, която има за цел да даде на потребителите повсеместен набор от DeFi принадлежности. RenQ Finance е минала сполучливо одита CertiK, което подсигурява, че платформата е сигурна и надеждна. Освен това RenQ Finance си партнира с няколко огромни снабдители на ликвидност, с цел да подсигурява, че потребителите имат достъп до високи равнища на ликвидност когато и да е. Възможностите на платформата за изкуствен интелект обезпечават по-точни и ефикасни тактики за търговия, като усъвършенстват цялостното прекарване на потребителите.

Случаи на приложимост

Основният случай на потребление на Шиба Ину е като средство за продан, сходно на Биткойн или други криптовалути. Тя може да се употребява за закупуване на артикули и услуги от търговци, които одобряват токена. Освен това Шиба Ину разполага с благотворителен фонд, прочут като “WoofPaper ”, който подарява част от таксите за транзакции на токена на организации за избавяне на животни. Случаите на приложимост на RenQ Finance са по-разнообразни, защото тя има за цел да даде на потребителите повсеместен набор от DeFi принадлежности. Платформата разрешава на потребителите да получат достъп до разнородни финансови артикули в разнообразни блокчейни, което улеснява вложителите да диверсифицират портфейлите си и да се възползват от опциите, предоставяни от другите пазари.

Експертни прогнози

Експертите от сектора също решиха капацитета на SHIB и RENQ да обезпечат забележителна възвръщаемост за вложителите. Някои специалисти предвидиха, че SHIB може да доближи стойност от $0.0000158684 до края на 2023 година, до момента в който други предвидиха още по-висока възвръщаемост.

По сходен метод специалистите предвидиха, че RENQ може да обезпечи 20-кратна облага за вложителите през 2023 година Ликвидността на платформата на институционално равнище и изчерпателният набор от принадлежности за DeFi я вършат привлекателна алтернатива за вложителите, които търсят висока възвръщаемост в региона на DeFi.

Кликнете тук, с цел да закупите токени RenQ Finance (RENQ).

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР