Тъй като кражбите на коли се увеличиха в Торонто, Канада,

...
Тъй като кражбите на коли се увеличиха в Торонто, Канада,
Коментари Харесай

Полицията в Торонто съветва местните жители да оставят ключовете за колата близо до входните врати, за да избегнат сблъсъци с жестоки крадци

Тъй като кражбите на коли се усилиха в Торонто, Канада, локалната полиция предписва нови ограничения за сигурност, тъй че локалните да могат да заобикалят жестоки конфликти с крадци.

Един от последните препоръки включва полицията в Торонто, която споделя на жителите на град Етобикок да оставят ключовете на колите си покрай вратата, с цел да избегнат нахлуване в домовете си от евентуални крадци.

Според полицията броят на кражбите на коли в града се е удвоил през последните години. През 2023 година са докладвани повече от 12 000 откраднати транспортни средства. През 2019 година малко над 5000 бяха обявени за откраднати.

Полицията в Торонто дава спорни препоръки на локалните поданици по отношение на скока на кражбите на коли през последните години.

Крадци са почнали да влизат с щурм в къщи, с цел да откраднат ключове, с цел да откраднат коли, което провокира спорни препоръки за предварителна защита от служителя на реда от полицията в Торонто Марко Рикиарди в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР