Тъй като животното е било в близост до населен район

...
Тъй като животното е било в близост до населен район
Коментари Харесай

Дръжте Се! Гръмнаха Невиждан Огромен Звяр В Монтана! Първи Видео И Снимки, Властите На Крак! Това Не Е Вълк Нито Куче!

Тъй като животното е било наоколо до обитаем регион и стада, ранчерът е бил в правото си да го простреля.
Вълците са нормални жители на региона, по тази причина животното е записано като вълк, само че когато специалистите погледнали фотоси на звяра, те забелязали няколко казуса към неговата идентификация.

„ Нещо не беше наред с това животно “, споделя представител на Службата във видео, пуснато в Twitter. “Не наподобява на див вълк. ”

Update on wolf-like animal shot bear Denton, Montana. pic.twitter.com/otvrPrIWD2
— Montana FWP (@MontanaFWP) 25 май 2018 година
Става дума за млада женска, само че лапите й са прекомерно дребни за вълк, зъбите – прекомерно къси, ушите й са прекомерно огромни, а ноктите пък – прекомерно дълги.

Това значи, че тя евентуално е някакъв вълчи хибрид – може би с койот, които също се срещат в Монтана, или пък с куче, допускат от FWP.

Естествено мнозина в интернет започнаха да спекулират с опцията това да е вампир, само че съгласно специалистите най-вероятно е хибрид сред вълк и куче.



„ Имали сме няколко случая на такива хибриди, “ споделя специалистът на FWP Монтана Тай Смъкър пред Great Falls Tribune. “Единият беше някъде в източно-централна Монтана и убиваше овце като вманиачен. Накрая го хванахме и се оказа хибрид. ”

Хибриди сред вълци и кучета са вероятни, само че най-често това се случва в плен. Те би трябвало да бъдат регистрирани и маркирани с татуировка, защото са непредвидими. Много рядко, поради териториалното държание на вълците, само че въпреки всичко е допустимо подобен хибрид да се роди и в дивата природа.

Не всеки обаче следва регулациите за хибридите вълк-куче, съгласно специалистите. Често притежателите на такова животно осъзнават, че са отхапали прекомерно огромен залък, в сравнение с могат да сдъвчат.
Всяка година хиляди такива „ домашни любимци “ биват изоставяни, спасявани или евтаназирани, просто тъй като хората поръчват животни, за които не са готови.

Може да минат месеци до момента в който излязат лабораторните резултати от ДНК тестът на животното, тъй че скоро няма да разберем какво е тъкмо, … само че надали е вампир.

/Megavselena
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР