Тъй като животът се състои от реалности, всеки разумен човек

...
Тъй като животът се състои от реалности, всеки разумен човек
Коментари Харесай

Адвокат Марковски: Вместо кастрация, да се върне доживотната присъда без право на замяна

Тъй като животът се състои от действителности, всеки рационален човек би трябвало да се съобрази с тези действителности. Всички хрумвания и пожелания за химическа кастрация, посегателство на човешката размножителна дарба, не са допустими. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " юристът Марин Марковски във връзка предлагането на " Обединени патриоти " за връщане на смъртното наказване и въвеждането на химическа кастрация.

" Като правист, който знае какво може и какво не, давам отговор, че това е невероятно. Едно от изискванията за влизане в Европейския съюз е да няма смъртни санкции, няма по какъв начин да го върнем. Не, че хората не могат да бъдат разбрани, когато някой посегне на почтен човешки живот, тъй като дяволът е затънал в душата му ", сподели той.

" Реално може да стане това - смъртната присъда и доживотната присъда без право на подмяна са нещо извънредно трудно. Понеже тази история с кастрациите не може да стане, това, което е допустимо, е, при извънредно тежки закононарушения, да остане доживотната присъда без право на подмяна. Знаете ли какъв брой е потребно и рационално. Там настава разпад на личността при доста от случаите. Съзнанието, което ти споделя, че ти повече няма да излезеш на независимост, те кара да не бъдеш повече човек ", изясни Марковски. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР