Тъй като годината е почти към края си, инвеститорите анализират

...
Тъй като годината е почти към края си, инвеститорите анализират
Коментари Харесай

Кой токен има потенциал да нарасне 20x през 2023 г. – Cardano, Tron или Pomerdoge?

Тъй като годината е съвсем към края си, вложителите проучват цените на три токена – Cardano (ADA), Tron (TRX) и Pomerdoge (POMD), с цел да видят кой от тях има късмет да записва 20x на цената преди края на годината.

Кликнете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Cardano (ADA) губи всички облаги, откакто се сблъска с огромна опозиция

Наскоро Cardano загуби облагите си, откакто се сблъска с отменяне покрай $0.380. След отхвърлянето на това сериозно равнище, цената на ADA спадна внезапно под равнищата на поддръжка от $0.30 и $0.25.



При спада под тези равнища на поддръжка цената на Cardano доближи равнище от $0.242744. По сходен метод се наблюдаваше и спад в интензивността в мрежата на Cardano. Понастоящем RSI на Cardano е на равнище 28.90, което демонстрира, че пазарът на Cardano се намира в зоната на свръхпродажби.

Индикаторът RSI допуска, че цената на Cardano ще продължи да спада. При подобен сюжет алткойнът може да потърси поддръжка на ценовите нива от $0.232 или $0.220. Ако мечият подтик се резервира, цената на ADA може да доближи дъна от $0.185 през идващите седмици.

Tron (TRX) демонстрира бичи капацитет

През миналата седмица Tron означи незабравим прогресивен тренд, като монетата TRX скочи от $0.0763 до $0.0798. Въпреки това този позитивен подтик срещна опозиция, което докара до краткотраен спад през идната седмица.

В резултат на спада цената на монетата Tron се намали до $0.078138, само че признаците към момента са бичи за алткойна. Токенът се търгува над 50-дневната ЕМА ($0.077535), 100-дневната ЕМА ($0.076379) и 200-дневната ЕМА ($0.073290).

Освен това RSI на Tron се покачва и е на равнище 47.01, което е знак за нахлуване на биковете на пазара. В резултат на това монетата Tron има по-голям късмет да доближи 20% ценови скок спрямо Cardano. За TRX обаче има единствено дребен късмет за 20-кратен ценови скок.

SOLIDProof и Cyberscope сертифицират Pomerdoge (POMD) за стартиране на пазара

Напоследък Pomerdoge (POMD) притегли доста внимание от страна на вложителите, с помощта на забележителния си ценови скок в изискванията на волатилни пазари, като се повиши от $0.007 до $0.014. Освен ценовия си резултат, Pomerdoge е набрала над $3 милиона и е предоставила над $100,000 под формата на награди на лоялни консуматори.

Основната задача на новия план е да дава конкурентни и приятни гейминг прекарвания на играчите в международен мащаб. Целта е да се насърчи възприятието за общественост измежду геймърите по целия свят. Платформата е одитирана от реномирани инспектори на смарт контракти – Solidproof и Cyberscope. Pomerdoge е подхванала ограничения за заключване на ликвидността, като по този метод понижава риска от “rug-pull ” и разпродажби след старта.

В момента екипът построява игра, в която потребителите могат да печелят награди. В допълнение към фокуса си върху игрите Pomerdoge показа своя локален токен, $POMD, който служи като валута в играта. Притежателите на токени на Pomerdoge се радват на достъп до награди, извънредни предмети и NFT. Важно е да се означи, че при Pomerdoge няма налози върху покупките и продажбите, което разрешава на вложителите да запазят 100% от облагите си.

Pomerdoge възнамерява да показа неповторима сбирка от 7,777 NFT извънредно за притежателите на POMD този месец. Анализаторите също по този начин предвиждат до 20-кратно нарастване на цената преди края на 2023 година Това е безапелационна опция за нови вложители да вземат участие в предварителната продажба на токени Pomerdoge и да разширят портфейлите си.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:
Уебсайт : https://pomerdoge.com/
Общност в Telegram : https://t.me/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР