Тъй като германската промишленост плаща милиарди загуби в кризата в

...
Тъй като германската промишленост плаща милиарди загуби в кризата в
Коментари Харесай

Германската промишленост с ултиматум към Меркел

Тъй като немската индустрия заплаща милиарди загуби в рецесията в Корона, президентът на индустриалната асоциация BDI Дитер Кемпф прикани за политически проект за последователно облекчение - най-късно до 6 май, заяви в. „ Билд “.
" Всяка седмица на прекъсване коства на немската стопанска система приблизително двуцифрена сума в милиарди евро. Такова нещо не може да бъде издържано с месеци и основава големи загуби в просперитета и трайни вреди на стопанската система и обществото ", сподели Кемпф пред " Funke Media Group ", съобщи БГНЕС.
Сега политиците би трябвало да работят, с цел да подсигуряват връщането на работа допустимо най-бързо и допустимо най-надеждно, упорства президентът на индустриалната асоциация BDI: „ Нашите компании желаят и би трябвало да знаят на кои стадии би трябвало да стартира още веднъж общественият и стопански живот - а точно след срещата на федералния канцлер с министър председателите на 6 май. "
Целта би трябвало да бъде " обвързващ небосвод за обмисляне " за фирмите.
В подмяна на съответен график за облекчение, Keмпф даде обещание, че фирмите „ ще подхващат всички ограничения, с цел да може промишленото произвеждане да бъде обновено без опасности за здравето.
Шефът на BDI не вижда опция за бързо възобновяване на равнището на икономическа интензивност отпреди рецесията: „ Това евентуално ще бъде допустимо едвам през идната година “.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 2 май
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР