Тъй като Евро 2020 бе преместено с една година напред,

...
Тъй като Евро 2020 бе преместено с една година напред,
Коментари Харесай

Идва Мондиал: Без европейския шампион или без последно "сбогом" за CR7

Тъй като Евро 2020 бе преместено с една година напред, футболният ентусиаст ще има опцията да стане очевидец на два огромни форума в две следващи години. През към този момент настъпилата 2022-ра ни чака .
За голямо страдание на неутралния почитател, то ще бъде с най-малко една голяма липса. Това стана ясно след чоп, който сложи и в един и същи поток на плейофите за класиране на Мондиал 2022. " Мореплавателите " се изправят против Турция, до момента в който първенецът на Стария континент играе против Северна Македония. При победи португалците и италианците излизат в самобитен край за едното място на Световното от този поток.
Това може да значи и че огромната звезда на еврошампиона от 2016 година Кристиано Роналдо е изиграл последния си дуел на огромен конгрес с националната фланелка, защото при започване на февруари месец прави 37 години. От друга страна пък може да значи, че настоящият европейски първенец няма да вземе присъединяване на Световното в Катар.
Големите издънки на Португалия и Италия
До този чудноват миг се стигна след звучни издънки на двете страни в последния кръг от международните квалификации. Първо селекцията на Фернандо Сантош позволи цялостен поврат от Сърбия, откакто поведе още във 2-рата минута, а в последните секунди от срещата Митрович класира непосредствено напред западната ни съседка и прати на плейофи Португалия.

След това пристигна ред и на Италия, която не съумя да завоюва последния си дуел - против Северна Ирландия. В този конфликт с призрачен пропуск от дузпа се регистрира един от водачите на този състав - полузащитникът Жоржиньо.
Очаква се Португалия и Италия да влязат в пряк конфликт за място на Мондиал 2022, само че преди този момент би трябвало да си свършат дилемите против надлежно Турция и Северна Македония. Сблъсъците ще се играят в края на март. Неслучайно .

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР