Тъй като Аманда Байнс отбеляза 38-ия си рожден ден миналата

...
Тъй като Аманда Байнс отбеляза 38-ия си рожден ден миналата
Коментари Харесай

Вътре в живота на Аманда Байнс като проблемна актриса навършва 38 години

Тъй като Аманда Байнс означи 38-ия си рожден ден предходната седмица, ние преглеждаме по-отблизо проблематичния живот на актрисата от ранното й начало като детска звезда на Nickelodeon за нейните обществени сривове и конфликти с полицията.

Тъй като шокиращите документални сериали Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV неотдавна бяха пуснати, вниманието се насочи към Аманда, защото тя беше едно от многото деца звезди, работещи за мрежата Nickelodeon по време на обвиняванията. В новото шоу някогашни деца артисти приказваха за фаворизиране, расизъм и полово принуждение, на които се твърди, че са претърпели. Въпреки че се счита, че Аманда е отхвърлила настояването да бъде показана, съгласно отчети на TMZ, доста от някогашните й сътрудници в „ Шоуто на Аманда и всичко това “ са говорили за своите отрицателни прекарвания.

Аманда Роуз стана звезда при започване на 90-те и беше звездата на някои от най-хубавите rom-com и тийнейджърски излъчвания на времето. Но когато доближи върха на кариерата си, Аманда шоки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР