Тъй както винаги имате любимите си продукти за грим, които

...
Тъй както винаги имате любимите си продукти за грим, които
Коментари Харесай

5 необходими продукта за грижа за кожата, от които не трябва да се отказвате

Тъй както постоянно имате обичаните си артикули за грим, които купувате още веднъж и още веднъж, би трябвало да си намерите и обичани артикули за грижа за кожата.

Тези артикули постепенно се трансформират в неразделна част от вашата рутина и поради действието им върху лицето ви няма да смеете да промените или да ги изключите от приложимост.

И това е забавно: 7 лесни правила за гладка и свежа кожа на лицето през зимата

Мицеларна вода

Ако сте една от тези дами, които всекидневно се гримират, тогава лицето ви просто ще се възхищава на мицелиевата вода. Този артикул бързо и дейно ще отстрани всички замърсявания от кожата ви и по този метод можете да преминете към идната стъпка за полагане на грижи.

Гел за измиване на лицето

След като премахнете грима с мицеларна вода, би трябвало да завършите почистването на лицето си с първокласен гел за измиване на лицето.

Определете типа на лицето си и изберете този, който ще бъде съгласуван с Вас и кожата Ви.
Хидратиращ крем

Хидратиращият крем е съществена част от утринната и вечерната грижа за кожата. Остава да изберете идеалния крем съгласно типа на кожата си - суха и сензитивна или естествена и смесена.

Крем с предпазен фактор

Само тъй като последните няколко дни са облачни, не значи, че не е нужно да се предпазвате от нездравословните слънчеви лъчи. Ето за какво не се отхвърляйте от защитния фактор и в студените дни.

Маска от глина

Глината е известна с детоксикиращите си детайли и при постоянна приложимост ще отстрани всевъзможни нередности. Днес доста дами употребяват глинената маска един път или два пъти седмично, а единствено за 10 минути получават същия резултат като часовете за превозване в козметичен салон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР