Таванът на плувния басейн във Враца ще бъде ремонтиран, след

...
Таванът на плувния басейн във Враца ще бъде ремонтиран, след
Коментари Харесай

Ремонтират тавана на басейна във Враца, след като мазилка от него падна по време на състезание

Таванът на плувния басейн във Враца ще бъде ремонтиран, откакто през почивните дни по време на районно състезание по водна топка зона Запад, върху съдийската маса е паднала част от мазилката. Пострадали няма. В надпреварата за юноши до 13 години са взели участие тимовете на Левски, ЦСКА, Славия, Ботев и Ботев 2000.

" В съботни ден, по време на мача сред тимовете на Левски и Ботев 2000, падна част от мазилката и две платна, които са под нея. Стана много огромна бъркотия.  От Общината незабавно дойдоха на инспекция – кметът, зам.кметът, ние имахме предпочитание срещите да се доиграят. Делегатът на Федерацията обаче взе решение надпреварата да се приключи “, сподели за Българска телеграфна агенция Венци Николов, ръководител на клуб по водна топка Ботев.

Според шефа на Оперативна програма „ Спорт и туризъм “ – Кирил Кирков измежду аргументите за случая е високата мокрота в помещението. Компрометираната част от покрива да бъде ремонтирана от профилирана компания.

От Община Враца напомнят, че покритият плувен басейн е измежду главните обекти, който би трябвало да получи финансиране от Плана за възобновяване и резистентност в размер на над 2 млн. лева за повсеместен ремонт. Към момента локалната администрация не разполага с сходни средства, като това е повода да се правят периодически настоящи поправки на оборудването.

Успоредно с това със средства от бюджета се прави цялостното възобновяване на детския плувен басейн, който не действа повече от две десетилетия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР