Татяна Дончева заяви, че нейната формация няма да се яви

...
Татяна Дончева заяви, че нейната формация няма да се яви
Коментари Харесай

Татяна Дончева ще прави нова формация в център-лявото

Татяна Дончева съобщи, че нейната групировка няма да се яви на идните, тъй като е безмислено да се повтаря едно и също упражнение, което ще докара до същия резултат, написа в.

" Фрагментиран и неустойчив парламент. Проблемът е сложен. В настоящия миг това не може да бъде преодоляно. Има липса на фокус какво има да се прави. Пълно подменяне. Ако приемем присъединяване, ще би трябвало да играем за дотация и след два-три месеца да повторим. Според нас е по-добре тези три месеца да се уплътнят в работа по нова групировка ",каза Дончева.

И добави, че не става въпрос за коалиция, а " за една хомогенна по-голяма групировка, център-ляво, да има познати и одобрени имена, да знаят защо става дума ".

Дончева посочи, че следващата година ще има локални избори, а се обрисуват и парламентарни. Според нея това са положителни условия да бъдат задействани нови хора, групи и общности.

" В център-ляво зее една огромна дупка ",смята Дончева.

Според нея в идващия парламент " Възраждане " ще има по-сериозноприсъствие. И дефинира партията на Стефан Янев като " лабораторно упражнение на същите хора, които са с " Промяната " и с " ИТН ".

Дончева е уверена, че след Нова година ще има нови парламентарни избори.

Въпросът с " Газпром " ще бъде решен преди изборите, а служебното държавно управление може да трасира и да подписа контракт, разяснява още Татяна Дончева.

" Всяка една от водещите партии ще би трябвало да си загради пространство, с което да бъде разпозната. Който и да ръководи в случай че счита да прекара зимата в България, ще би трябвало да обезпечи газ.

" Промяната " ( " Продължаваме промяната " ) прекъсна контракта, с цел да уйдиса на някой, на който разчита да ги задържи на власт. Това са повратливи хора - както през вчерашния ден са споделили, че ще пресечен с " Газпром ", тъй като по този начин им е споделило посолството, в този момент могат да кажат противоположното ",каза Дончева.

И напомни, че сходни изказвания в посока омекване на позицията по отношение на " Газпром " към този момент е имало от Асен Василев.

" Продължаваме промяната " могат да минат и от тая, и от оная страна, в случай че някое служебно държавно управление е трасирало и сключило контракта. Всичко ще се свърши преди изборите. Ще стане ясно уплътняваме ли контракта до края на годината или не ",каза още Дончева.

Тя разяснява, че отношението към " Газпром " е част от цялостното отношение към Русия.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР