Татусите в днешно време не са нещо супер оригинално, защото

...
Татусите в днешно време не са нещо супер оригинално, защото
Коментари Харесай

Татуировките, които трябва да спрете да си правите, защото са грозни

Татусите в днешно време не са нещо супер автентично, тъй като съвсем всеки срещнат има нещо нарисувано по тялото си. Е, някои татуировки са забавни, красиви и си проличава, че е вложен смисъл, само че други... просто е съвременно да си батка с коремче, а на бицарите да имаш ръкав. Татуисти обаче споделят кои са неща би трябвало да спрат хората да си вършат към този момент.

Герои на " Дисни "

Някои са сладки и наподобява добре на 16-годишно момиче, само че на една сериозна мацка... не стоят толкоз добре. Ето за какво би трябвало да не се изкушавате да си татуирате патенце или нимфа, тъй като си мислите в този момент, че ще сте яки. Е, в Студентски град може и да ви харесат, до момента в който хвърляте салфетки на някоя плейбейк фолк дива.

Виж още: Богатата българка на TikTok сподели секси форми, спипаха я в неистина

Татуси на врата 

Татусите на врата са готини, само че в случай че наподобяват като този на Кристина Агилера, който е Xtina. Всякакви вдъхновяващи цитати обаче са повече от криндж.

Татуси на дребни птички

Доста са дамите, които желаят татуировка на две птички. На врата, на ръката, на глезена и така нататък, само че татуисти предлагат да не си го причинявате. Татусът от фотографията обаче е много хубав и гальовен.

Виж още: Новодомка! Мани от " Игри на волята " си купи апартамент, вижте го!

С дати и непознати имена

Не си татуирайте името на половинката си, както и рождените дати. Сериозно ли ви е мъчно да ги запаметите, че държите да ги изпишете с мастило на гърдите си!? Е, в случай че доста ви харесва и ви влече тази хармония... Татуисти обаче считат, че е време тази мода да отмине. На Мара Отварачката няколко пъти ѝ се наложи да преправя и трие татуси, които бяха отдадени на мъже. Е, нека на вас не ви сполети сходна орис.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР