Татуировките на все по-видими местаХората си правят татуировки на по-видими

...
Татуировките на все по-видими местаХората си правят татуировки на по-видими
Коментари Харесай

Татуировките на все по-видими места

Татуировките на все по-видими места
Хората си вършат татуировки на по-видими места. Това споделят на Bulgaria tattoo Еxpo, който се провежда за четвърти път, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Bulgaria tattoo Еxpo е в Национален замък на културата в дните 6 – 7 октомври, а зали 7, 8 и 9 събра от най-хубавите татуисти.

„ Организираме Bulgaria tattoo Еxpo за четвърти път. Събираме се над 100 актьори от страната и чужбина “, сподели Веселин Замфиров. Той персонално като татуист се занимава към този момент над 10 години и счита, че все по-често се среща човек с татуировка. „ Всеки стартира да се рисува все по-смело, т.е. на по-видими места – по ръцете, по тялото “, изясни младият мъж.

Петя Евлогиева прави татуировки от към 10 години и споделя, че хората си вършат разнообразни неща, тя съответно работи единствено анимационни.

„ Все повече ги демонстрират, на по-открити места си вършат “, счита младата жена. Тя е в тази среда от 17 години и акцентира, че в началото били по скришните места, в този момент към този момент са все по-големи, все по-цветни и все по-видими. „ Хората са много по отворени към това “, изясни още тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР