Tattstoner е черна пантера в черна Панамера, както се пее

...
Tattstoner е черна пантера в черна Панамера, както се пее
Коментари Харесай

Tattstoner нажежи отново всичко до краен предел с това видео

Tattstoner е " черна пантера в черна Панамера ", както се пее в шлагера на Nebezao и Rafal. Парчето може и да е на няколко години, само че още кърти с неповторим бийт, а Стефи е мацката, която би трябвало да взе участие във видеото, само че уви. 

Едно обаче е ясно, а то е, че палавата Tattstoner не познава знака STOP в живота, а това значи едно - провокации до краен лимит. Най-оборотната българка в OnlyFans постна нов рийлс в Instagram, с който подпали стотици мъжки мечти за бърз секс на предния похлупак. 

Е, както виждате и сами във видеото горе... няма потребност от доста роман по картинка. Tattstoner прави това, което умее най-добре, а то е да възбужда интереса към себе си и работата си. Виждали сме наличието ѝ в OnlyFans и самоуверено може да споделим, че има за какво Стефи да е една от най-харесваните БГ мацки в платформата.  Наскоро щурата Стефи изгря в музикално видео, в което освен театралничи, само че и пее. Компания ѝ прави Стела, с която станаха приятелки след присъединяване им в YouTube риалити шоуто " Къщата на инфлуенсърите ".



Парчето, част от провокациите в шоуто, се споделя " Кралици на марихуаната ", а видеото малко припомня на софт порно. Е, думите не са наши, а на консуматори в нета, които обаче се кефят много на трака. Ние ще се въздържим от коментар по тематиката! Иначе харесваме доста и двете девойки.

Tattstoner другояче не стопира и с пътешествията, като последно беше на Малдивите, с цел да разпусне малко от натоварения си график за фотоси и видеа. И не, не завиждаме въобще, тъй като не всеки може да прави това, което тя. От всяко дърво свирка не става, знаете тази остаряла сентенция, която сигурно не важи за Стефи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР