Татковото синче Християн Гущеров има много пороци, но лакомията е

...
Татковото синче Християн Гущеров има много пороци, но лакомията е
Коментари Харесай

300 кила! Християн Гущеров счупи кантара заради Светлана, нагъва баници и мусаки като невидял

Татковото синче Християн Гущеров има доста пороци, само че лакомията е може би най-големият от тях. Той нагъва крепко от години, само че откогато живее със Светлана, няма граници по ястие.

Жена му обичала да му готви, защото се чувствала длъжна и тя да способства с нещо за това домакинство, откакто е на цялостна прехрана при семейство Гущерови. Блондинката, която в гимназията можеше да изплаши с лицето си и най-смелите мъже, обичала да прави постоянно баница на мъжа си, а от ястията му правела мусака.

Хриси нагъвал като невидял всеки ден. Той по принцип не прибирал ястие, само че имал избрани условия за готвенето, към които предиздвикал Светла да се приспособи.

Когато станали гаджета, Християн предиздвикал плеймейтката да му сготви мусака, с цел да я опитва дали става за брачна половинка. Не харесал гозбата, отсякъл, че е сурова, само че Светлана (тогава още Василева) не се отказала и траяла да се учи да готви, единствено и единствено да я вземат в богатия жанр и да не се постанова повече да работи.

Готвенето е и една от аргументите Християн да се раздели с фолк дивата Мария. Певицата въобще не е по домакинската работа и не обича да глези мъжете до себе си, защото не е от най-любвеобилните.

Светлана е по-покорна, тъй като няма лични приходи и разчита единствено на мъжа до себе си. Тя е подготвена на безусловно всичко да задоволи всяка потребност на дебелак като Християн Гущеров.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР