Таткова градина и Умиротворителят са само малка част от филмите,

...
Таткова градина и Умиротворителят са само малка част от филмите,
Коментари Харесай

Модерните татковци

" Таткова градина " и " Умиротворителят " са единствено дребна част от филмите, които разказват и от елементи осмиват опцията на мощния пол да се оправя с наследници в памперси . Остарелите патриархални визии сътвориха голяма бездна сред ролята на мъжа в фамилията и грижите за децата.

Мъжът е ангажиран да ловува и да се грижи за прехраната. В днешно време ловът е заместен с бизнес каузи, командировки, бизнес вечери и какви ли не занимания, които редуцират времето, прекарано със фамилията .

 Снимка 337068

А дамата бди освен над яденето, с цел да не загори, само че и над детето, с цел да не сътвори същински апокалипсис в границите на фамилното огнище. Е, през днешния ден тази не особена фамилна и не изключително идилия излиза отвън рамките на публично признатото и добива нова форма.

Видеа на татковци, носещи бебетата си в кенгуру, посещаващи курсове по танци, събират утвърждението на дамите в обществените мрежи. А броят на татковците, които анулират майките за следобедната разходка в парка, става все по-голям. И мъжете не просто не се срамят, а се гордеят с новите си задължения.

 Снимка 337066

Според последни изследвания, от ден на ден се следи наклонността ролята на мъжа в фамилията да става все по-обширна. Тя към този момент надалеч не се свежда единствено до попълване на бюджета. Покрай женската равноправност функциите в едно семейство тотално размиха граници и се сляха в едно - за положителното на всички .

Разбира се, когато приказваме за наклонност, няма по какъв начин да сложим всички под общ знаменател. Все още ги има тези бащи, които избират да прекарват вечерите си на по бира с другари , вместо с дамата и детето. И постоянно ще ги има.

Този образец постоянно им е останал от техните родители. А те не са си създали труда да основат собствен смисъл, с който да изпълнят думата " татко " . И се чудят, и се маят, когато видят някой връстник да обикаля с детската количка около бара, от който те не излизат.

 Снимка 337074

Именно по този начин и е с двата вида бащи - едните са намерили своята зона на комфорт и нямат желание да я напущат поради едното фамилно богатство. А другите са подготвени да се лишат от час компютърни игри и да изтърпят някоя и друга насмешка, само че да завоюват вечно любовта на най-важните си същества. Всеки с целите си.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР