Таткото на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. Сливница

...
Таткото на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. Сливница
Коментари Харесай

Ани и Явор, които бяха убити на зебра, се готвели за сватба

Таткото на починалото момче при тежката злополука на бул. " Сливница ” Павлин Стоянов прикани за правдивост по Нова тв. Той показа, че синът му Явор и другата жертва - Ани, се готвели за женитба.

" Моля всички българи, помогнете да не се не помни казусът с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, предстоеше им женитба. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да създадем нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушаване. Винаги ми споделяше " Тате, би трябвало да се внимава ". Къде ни е страната в този момент? - Няма я ”, сподели Стоянов.

Припомняме, че млад водач с брошура от 2 месеца блъсна и умъртви двама души на бул. " Сливница ” в София. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите са пресичали. След като ги е блъснал, лидерът забил колата си в дирек.

След тежкия пътен случай десетки се събраха на митинг на мястото на произшествието. Те настояха Министерство на вътрешните работи и общината да вземат ограничения за ограничение на скоростта в региона. Днес още веднъж ще се състои митинг.

18-годишният водач, който блъсна и умъртви на място 22-годишен мъж и 24-годишната му избраница на столичния бул. " Сливница ", е бил омаян от лек автомобил в насрещното придвижване, чийто лидер е управлявал на дълги светлини.

" Подзащитният ми е в извънреден потрес и стрес. Има липса на безапелационен спомен за това, което се е случило. Разбира се, че е бил несъответстващ. Един лидер с 2,5 месеца стаж, откакто претърпи сходна злополука, няма по какъв начин да е. Категорично подзащитният ми не е използвал алкохол и наркотични субстанции. Това е изцяло изяснено от пробите с дрегер на място. Кръвната проба изрично ще откри това, съобщи пред bTV юристът на младежа Димитър Марковски.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР