Тарторът на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца обяви, че

...
Тарторът на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца обяви, че
Коментари Харесай

Фенове и ръководители на ЦСКА на среща с министър Кацаров за билетите за финала с Арда

Тарторът на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца разгласи, че на следващия ден (вторник, 18 май) в 12:00 часа ще се организира среща с министъра на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров.
" По проблема с билетите. Утре в 12 часа, аз като представител на последователите на ЦСКА и хора от управлението на ЦСКА, имаме среща с Министъра на опазването на здравето. Среща на която имам увещание, че нашият проблем ще бъде решен.
 ЦСКА още веднъж прикани за допускането на повече почитатели на финала за Купата на България ЦСКА още веднъж прикани за допускането на повече почитатели на финала за Купата на България
Ръководството на ЦСКА още веднъж прикани здравните управляващи в страната да понижат рестрикциите за посещаване на мачове за финала на Купата на...
Призовавам за успокоение. Ще създадем нужната организация,ако на следващия ден получим нужното позволение, билетите да бъдат пуснати навреме! ",.
Припомняме, че Професионалната футболна лига (ПФЛ) отпусна общо 4000 билета за последователите на ЦСКА и Арда за финала в шампионата за Купата на България – по 1000 души на бранш.
От ЦСКА обаче на няколко пъти показаха негодуванието си от дребния брой пропуски за разногласието за трофея. Срещата на Националния стадион „ Васил Левски “ е в сряда, 19 май, от 19:30 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР