Тарторът на кръчмарите – Ричард Алибегон, покори сърцето и спалнята

...
Тарторът на кръчмарите – Ричард Алибегон, покори сърцето и спалнята
Коментари Харесай

Кръчмарят Ричи - любовник на сладострастната Деница Сачева

Тарторът на кръчмарите – Ричард Алибегон, покори сърцето и спалнята на обществения министър в Деница Сачева, хвърли бомбата пред Narod.bg непосредствен до самотната майка.

От няколко седмици ръководителят на Българската асоциация на заведенията люби буйно Деница Сачева, с която се сближили около пандемията и куците ограничения на отиващата си тайфа ГЕРБ, от които Алибегов непрекъснато се жалваше.

Сега в ГЕРБ се носят сластни стонове от аферата, която предиздвикала „ мисирките на Баце” в кабинета в оставка – Десислава Атанасова, Даниела Дариткова, „ простата кърджалийска п**а” Цвета Караянчева и Катето Захариева, да въздишат от злоба, че точно сякаш неугледната Сачева съумяла да вкара в леглото си знойния дългокос мачо Алибегов.

Двамата към момента не обявяват сладострастната си връзка, изясни читателят на Narod.bg, самата Деница не може да повярва, че я споходило такова благополучие, откакто години наред стояла самичка без любовни наслади в леглото.

Самият Ричард Алибегов е „ неприятно момче”, съвсем като Баце, което карало краченцата на Сачева да се подкосяват от възбуденост – кръчмар №1 беше разпитван по делото против поръчковите убийци „ Килърите “, откакто беше посочен за очевидец от Петър Стоянов – Сумиста, главатар на незаконната група, който бе наказан на доживотна присъда.

Пред съда Сумиста споделя, че е кум на Ричард Алибегов и по време на едно от убийствата, за които е обвинен, е бил на рожден ден на детето му.

45-годишният Ричард Алибегов се занимава с ресторантьорство и туризъм и е едноличен притежател на три компании – „ Рико 05 “, „ Р.М. 2012 “ и „ Рики 06 “, съгласно Търговския указател. Има дялове и в „ Боро тур “ и „ Риа Трейд “. Негов е „ Рафи бар” на столичния бул. „ Витоша”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР