Тартор на агитката на Спартак (Москва) може да се окаже

...
Тартор на агитката на Спартак (Москва) може да се окаже
Коментари Харесай

Този тартор на банда от Москва ли е провокаторът на боя на Лаута?

Тартор на агитката на Спартак (Москва) може да се окаже провокаторът на багра на „ Лаута “, в който участваха почитатели на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.

Сред най-пострадалите е Максим Тук, който е водач на авторитетната секта " Банда Тука " известна и като " Туки ", написа „ Марица “.   Както е известно, в своята декларация за безредиците на стадиона в Пловдив от „ алените “ упрекнаха почитатели на Спартак (Москва). Директорът на ОД на МВР-Пловдив Атанас Илков също разкри, че провокацията е била дело на съветски жители.

Максим има ефирен канал в интернет отдаден на ултрас културата – ТВ „ Околофутбола “. Новината за присъединяване на Тук в баталните подиуми на Лаута бе публикувана и от съветския уебсайт „ Фанат1к.ру “.

На видеозаписите се вижда, че Максим Тук с още един собствен съотечественик са на към 100 метра от „ алената “ агитка още преди да стартира чупенето на оградата. В последна сметка Тук изяжда най-вече пердах и е отведен за здравна помощ.

На естрада " Бесика " беше окачено знаме точно на страховитата секта " Банда Тука " от почитатели на Спартак (Москва).   За това свидетелства и фотографията на " Пловдив Дерби " (вляво).

Сайтът „ Трибуна Пловдив “ разкрива по какъв начин тъкмо е станала провокацията. Според тяхна информация в основата на събитията стоят двама съветски публицисти, участвали на дуела. По непотвърдена информация на изданието става дума точно за представители на „ Околофутбола “.

Около 40-та минута на срещата двамат руснаци са слезли на пистата пред бранша за посетители, като на момента служебните лица от частната охранителна компания са им пресекли достъпа до такава степен. Те обаче са посочили своите журналистически карти и са били оставени на пистата.

След което единият от тях се е доближил до бранша на почитателите на ЦСКА и е предизвикал „ алените “ с жестове. В същото време дребна част от почитателите в централния бранш на „ Лаута “ са слезли до огражденията и също са предизвикали отсрещната агитка.

Секунди по-късно разярените последователи на столичани бутнаха оградата на своя бранш и по-късно нахлуха на пистата. В същия миг почитателите на Локомотив (Пловдив) са избегнали оградата на естрада „ Бесика “, а малко по-късно влязоха в ръкопашен пердах с тези на „ алените “.

Според други източници не изключено всичко това да е било предизвикано съзнателно, защото „ черно-белите “ почитателите нееднократно са търсили битка с тези на „ алените “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР