Търсят се най-добрите алтернативи за клубовете и началото на строителните

...
Търсят се най-добрите алтернативи за клубовете и началото на строителните
Коментари Харесай

Кметът Николов зарадва бургаските спортисти: Започва ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

Търсят се най-хубавите други възможности за клубовете и началото на строителните действия ще е съобразено с техните задължения

Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, с цел да ги поздрави за реализирани от тях съществени триумфи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те упражняват в клуб „ Нефтохимик “ и са ученички в спортното учебно заведение на Бургас. Неотдавна София и Християна завоюваха златни медали на Европейското състезание по спортна акробатика за юноши и девойки, което се организира във Варна. Днес девойките бяха съпроводени от техните треньори Гергана Денева и Мария Гайдарджиева.

В кабинета на кмета гостуваха също по този начин Стела Енева и Есмерай Ибрям, която управлява състезателен клуб „ Джавелин “. Наскоро Стела Енева съумя да покрие норматив и ще взе участие в Параолимпийските игри в Париж тази година. Тя се завръща сполучливо след 9-годишно неявяване. Стела към този момент има 1 олимпийски орден от Пекин и 2 от Лондон. В Париж тя ще се бори още веднъж да се качи на почетната стълбичка в дисциплината мятане на диск. Преди това ще взе участие и на международно състезание в Япония през месец май. Стела Енева е играч на бургаския клуб „ Джавелин “.

В днешната среща участваха още зам.-кметовете Манол Тодоров и Чанка Коралска, както и Веселина Деведжиева - шеф на спортния отдел в Общината. Те обясниха какви тъкмо поправки предстоят на спортните зали „ Младост “ и „ Нефтохимик “. Кметът Николов съобщи, че ще се търсят най-хубавите други възможности за клубовете и началото на строителните действия ще е съобразено с техните задължения. Ще се наложи да бъде изтърпяно известно стеснение, само че то е за положително. След обновяването залите ще станат доста по-функционални и гостоприемни.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР