Търсят ново място за РИК - Пловдив за провеждане на

...
Търсят ново място за РИК - Пловдив за провеждане на
Коментари Харесай

Новият областен управител на Пловдив встъпи в длъжност

Търсят ново място за РИК - Пловдив за осъществяване на изборите - евентуално това ще е спортната зала на ПУ " Паисий Хилендарски ", откакто Панаирът и Колодрумът отпадат като опция поради планувани мероприятия там. Това стана ясно по време на церемонията по и новия остарял регионален шеф - Ангел Стоев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Благодаря за всичко, за това, което сте създали за жителите на пловдивска област. Оценката за работата я дават институциите и хората ", с тези думи се обърна към.

Първите стъпки, които ще направи, са свързани с подготовката за изборите, като още през днешния ден следобед ще стартират срещите, с цел да може да се съблюдава графикът, уточни Стоев.

" Пред нас стои задачата за осъществяване на почтени избори, както се постарахме да го създадем към този момент два пъти, доста старания положихме и резултатите са доста положителни, Целта ни е непоклатимост от държавническа позиция, защото тя липсва поради вилнеещата война в Украйна и сложното реализиране до коалиционно правителство ", съобщи още и добави: " Дано народът за избере постоянни управници, тъй като от такива има потребност ".

Досегашния регионален шеф благодари на екипа си за свършената работа, като уточни и някои акценти от отчета си на осъществяване: електронизирана администрация с нараснала успеваемост, 15% съкращения, натоварване на фрагментите, създаден план за слънчева апаратура на покрива.

" Изпълних уговорката си за правда, като няма решение на Общински съвет, което да е нелегално и да мине ", акцентира.

" Прокарахме правилото - властта минава през работа с всеки един кмет. Няма среща или сигнал, който да е хвърлен настрана. Всички са прегледани и има подхванати дейности ", заключи Иванов.

На церемонията присъства и заместник-кмета, който поздрави за встъпването му в служба от името на Община Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР