Търсят къща с басейн в София и околностите, в която

...
Търсят къща с басейн в София и околностите, в която
Коментари Харесай

Търсят къща с басейн за Орландо Блум преди идването му в София! Ще снима „Преден пост“ заедно със Скот Истууд

Търсят къща с басейн в София и покрайнините, в която Орландо Блум да отседне по време на фотосите на екшън у нас, разбра HotArena.

До средата на месеца звездата от поредицата „ Карибски пирати “, „ Властелинът на пръстените “ и „ Хобит “ би трябвало да се появи в София, заяви „ Телеграф “.

Намерили са няколко парцела, подобаващи за претенциите на Блум. На сътрудника на артиста ще му бъдат препоръчани три места – хотелски апартамент, за дом в комплекс със мощно стеснен достъп и за независима къща в покрайнините на столицата.

Орландо се готви за ролята в екшъна с четене на будистка литература, твърди самият той в обществените мрежи. Актьорът понякога практикува медитация като метод на подготовка за театрални и кино изяви.

У нас Блум ще снима кино лентата Преден пост “, като друга основна роля в лентата е получил синът на Клинт Истууд – Скот Истууд . Продукцията се споделя за американски авантпост, който е атакуван от стотици талибани в Афганистан. Убити са 8 души от янките и десетки са ранени. Талибаните обаче пострадват доста по-сериозно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР