Търсят директор за все още неоткритото общинско Социално предприятие за

...
Търсят директор за все още неоткритото общинско Социално предприятие за
Коментари Харесай

Община Асеновград търси директор за социално предприятие за ремонти, дава заплата 660 лв.

Търсят шеф за към момента неоткритото общинско " Социално дружество за строителство, ремонт и поддържане на общинска благосъстоятелност в Асеновград ". Кандидатите би трябвало да имат висше обучение и професионален опит най-малко една година, без да се конкретизира в каква сфера. Допълнително умеене, което би могло да способства за избора в състезанието, е притежаването на разнообразни квалификации, като: професионална област в областта на строителството; пълномощия, свързани с ориентировка към резултати; работа в екип; обективност на преценката и фокус към клиента; компютърна просветеност и работа с програмни артикули WINDOWS, WORD и EXCEL.
Конкурсът ще протече под формата на изявление. Желаещите да аплайват за новообявеното общинско работно място, следва да подадат документи в Информационния център на община Асеновград в 30-дневен период от оповестяването на състезанието. Изискване е подаването на заявката и приложенията към него да бъде осъществено персонално от претендента или посредством прокурист. Списъците и други известия, свързани с състезанието ще се афишират на осведомителното табло във фоайето на община Асеновград.
Работата на шефа на общественото звено ще съставлява организация и управление на активността на предприятието, ръководство на предоставеното движимо и недвижимо имущество , съгласно Закона за общинската благосъстоятелност и Правилника за организация и активността на общинското дружество. Размерът на главната месечна заплата, избрана за длъжността, е 660 лв.. Припомняме, че " Социално дружество за строителство, ремонт и поддържане на общинска благосъстоятелност в Асеновград " ще бъде основано по предложение на администрацията в града и с решение на Общинския съвет, а финансирането ще бъде обезпечено по европрограма. Целта е поощряване на общественото включване на уязвими групи, посредством обезпечаване на претовареност в областта на строителството и поддръжката на общински обекти в общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР