Търся този нещастник! Върти се около уличките преди пазара, улица

...
Търся този нещастник! Върти се около уличките преди пазара, улица
Коментари Харесай

Майка от Варна: Търся този нещастник! Нападна момиченцето ми СНИМКИ

Търся този злощастник! Върти се към уличките преди пазара, улица “Ивайло ” и колелото! Посред бял ден атакува млади дами и дребни девойки! Ако някой го разпознае, апелирам да ми написа! А на теб нещастнико, за това, че атакува щерка ми и изкара акъла на дребното ми момиченце, повярвай ще те направя самичък да си приказваш!

Така ядосана майка се обърна към варненци, с цел да открие нападателя на дъщеричката си. Оказа се, че въпросният нападател е много прочут в морската ни столица, тъй като беше разпознат незабавно. Казва се Ангел Димитров и е от Кранево.

" Ходих дори и на работното му място на пазара, 7-ма клетка, продава разсад, и там сътрудници потвърдиха и са осведомени с това, което прави! И освен ние сме пострадали, а и други девойки, които след обявата ми се свързаха с мен! На всички ония с малоумните мнения мога да кажа, нека не са вашите дъщери… Подадена е тъжба в полицията, предоставени са записи! ", написа по-късно Златина Недева и разгласява фотография на насилника:



Типично по български, нямайки никакво доверие в органите на реда, десетки коментиращи под поста на майката я поучава... да вземе нещата в свои ръце:

" По-добре вземете нещата в свои ръце с родственици и брачна половинка ви, тъй като полицията няма да направи нищо но безусловно нищо. Казвам ви го от опит за жалост. "

" Ако има психологични проблеми, боят, който оферират някои, няма да помогне! После може да ги преследват скрупули, че са пребили болен човек, неосъзнаващ дейностите си! "

" Разбирам Ви и изцяло Ви съчувствам! Просто споделям, че вместо да бъдат бити, от което няма позитивен резултат, психологично болните би трябвало да бъдат въдворявани в съответните здравни заведения. Това е най-хубавото решение за обществото! Не зная, дали казусът е подобен. Говоря по принцип, за хората с душевен увреждания. Мой непосредствен бе жертва на сходна демонстрация, след което се разболя от шизофрения и от своя страна стана рисков за близките! Виновен ли е?!? Живеем в XXI век и би трябвало животинските ни инстинкти да не надвиват над разсъдъка! "

" Изрод низък.Тези деца, където са пострадали, могат след това цялостен живот да заекват и от нерешителност какви ли не заболявания да ги сполетят. Такъв напряко заслужава да му се счупят капачките на краката. Боклук низък. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР