Търся дом, индиец и всичко необходимо“, обяви тя след 17

...
Търся дом, индиец и всичко необходимо“, обяви тя след 17
Коментари Харесай

Диана Дамянова приключи с „Продължаваме промяната“, ще прави индийски ресторант

„ Търся дом, индиец и всичко належащо “, разгласи тя след 17 години работа за руснаците и 1 година - за американска партия

Доскорошната пиарка на „ Продължаваме промяната “ Диана Дамянова даде да се разбере, че повече няма да работи с тях, а ще прави индийски ресторант някъде по морето. „ В Бургас и Варна, и посред им, няма индийски ресторант. Нула, зеро, нито един. Разбира се, тази пазарна бездна е неприемлива, и макар че бях се заклела до края на живота си да стартира нула нови бизнеси, считам да я запълня “, съобщи тя в профила си във фейсбук. Дамянова разгласи, че в тази връзка търси „ дом, индиец и всичко належащо за начинанието в посочения район “. Според нея неналичието на сходно заведение е „ нецивилизационен пропуск “, а тя била подготвена неотложно да се заеме с поправянето му.
 С тази фотография Дамянова е онагледила по какъв начин ще наподобява бъдещият ѝ индийски ресторант
Едновременно с това Дамянова удостовери обществената загадка, че към този момент не е част от плана на Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер – трите съществени лица в „ Продължаваме промяната “. „ С Джеки (Стоев – нейният брачен партньор – б.а.) свалихме „ софийските униформи “ и се прибрахме на село. Той – за десетина дни като начало, тъй като е постоянно ангажиран и виновен. Аз ще се върна на 2-ри октомври за гласуването. И ще гласоподавам за „ Продължаваме промяната “, чийто основател и в някаква степен основател съм. С това желая да кажа, че няма да бъда „ виновна “ за идната победа на Политическа партия. 

Победата през ноември предходната година броя като „ венец “ на личната си кариера “, разяснява тя.

Всъщност тя не е единствената, която си приписва заслуга за успеха на „ Продължаваме промяната “. Според доста източници Политическа партия е създавана с директната поддръжка на американското посолство в София, което у нас има големи лостове за влияние, в това число и с пиар. Дамянова обаче не попада в Политическа партия по линия на посолството, а посредством майката на Даниел Лорер – Матилда, на която дълги години е партньорка по бридж.
Някога свързвана най-вече със брачна половинка си, сценариста и режисьор Джеки Стоев, добил голяма популярност през 60-те години на предишния век със сатиричните кинопрегледи „ Фокус “, прожектирани във всички кина преди основния филм, след това Дамянова направи шумна кариера. След края на комунизма тя бе в управлението на КНСБ, а след това от синдикалист стана шеф. Дамянова зае поста вицепрезидент на „ ЛУКойл България “, ръководена години наред от считания за всекидневен съветски дипломат у нас Валентин Златев, наследник на несменяемия в годините на комунизма кмет на Правец Васил Златев.  Едновременно тя движеше с твърда ръка пиара на съветската компания посредством компанията си „ Ди енд Ди “, което се отрази очевидно и в приятелския метод, по който медиите отразяваха тематиките за Русия и съветския бизнес у нас.
 Валентин Златев (с пуканките)
Когато обаче размени съветския бранш с партия от американския, Дамянова се видя принудена да осъди съветската експанзия против Украйна. „ Лудостта на диктаторите към момента е в положение да повежда хората на война. И прослушвам някакви хора, към които не изпитвам нито момент на почитание, да споделят, че трябвало било да потърся по-балансирана позиция. Все едно виждам по какъв начин десетина мощни бабанки, напомпани с субстанции, бият до гибел изцяло безсилен човек. И от мен се желало било да имам по-балансирана позиция и оценка...., тъй като подобен бил моят (национален) интерес. И ме е гнус и позор, че в моята татковина тези думи са публикуеми, че вървят всякакви хора да ги изговарят по телевизиите… и че има част от народа ми, който има вяра сляпо в тези думи “, съобщи тя директно след съветското навлизане.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР