Търсим някакви варианти, те не ни обещават нищо. Казват ни

...
Търсим някакви варианти, те не ни обещават нищо. Казват ни
Коментари Харесай

56 българи са блокирани в епицентъра на военния конфликт в Израел, посолството ги заряза, дори не им занесе вода

Търсим някакви разновидности, те не ни дават обещание нищо. Казват ни да си намерим метод да излезем от Израел, отчаян е свещеник Иван

56 българи са блокирани в терминал 3 на интернационалното летище „ Бен Гурион “ в Тел Авив, оповестява свещеник Иван Иванов от село Коньово във видеоинтервю пред Здравко Василев.

Брадърът от Приморско беседва със своя добър другар довечера, към 22 часа. Ситуацията е сериозна.

Българската група бедства, без да получава съответна помощ от посолството. Те е трябвало да излетят към България по обяд, само че поради нападението над „ Хамас “ всички полети са канселирани до второ разпореждане, а в Израел е оповестено изключително военно състояние.

Нашите сънародници са потърсили помощ от посолството ни, само че споделят с отчаяние, че до момента не са получили никаква поддръжка. Следобед пристигнала една жена от дипломатическата задача, споделила че единственото, което може да направи, е да им донесе храна, само че по този начин и не се върнала.

„ Търсим някакви разновидности, те не ни дават обещание нищо. Казват ни да си намерим метод да излезем от Израел. Няма нито храна, нито вода. Разчитаме единственото на Господ. Правителството ни лъже. Не знаем какво да вършим “, сподели свещеник Иван.

Вижте какво сподели той пред Здравко Василев:



Отношението на посолството ни в Израел е разочароващо, тъй като туристи от други европейски страни разкриха, че техните дипломати са се погрижили за тях, обезпечили са им хотели и търсят опция да бъдат неотложно евакуирани. Ръководител на задачата ни в тази страна е Славена Гергова, която заема този пост от май т.г.

Междувременно нискотарифният авиопревозвач „ Уизеър “, който обслужва постоянни линии до Тел Авив от София и Варна разгласи, че анулира всички полети до Израел.

Междувременно интернационалните организации настояват, че над 200 души са починали при нападението на „ Хамас “, а повече от 1100 са ранени, някои от тях са в тежко положение и броят на жертвите сигурно ще се усили в идващите часове.

По-рано през днешния ден министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху разгласи, че действително страната му е във война и даде обещание ответен удар против палестинската военна формация, която рано тази заран изстреля 2200 ракети по суша, море и въздух в Израел. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР