Търсим 60 сетивни хора за дегустация на сладкарски изделия. Това

...
Търсим 60 сетивни хора за дегустация на сладкарски изделия. Това
Коментари Харесай

Това е работата, която за много хора биха платили

" Търсим 60 сетивни хора за дегустация на сладкарски произведения ". Това гласи дребна публикация, оповестена от италианската група Ferrero. Накратко, в случай че желаете да станете дегустатор на Nutella, в този момент е моментът, пишат италиански и западни издания.

Групата Ferrero в действителност търси 60 дегустатори, с цел да тества другите си артикули. Четиридесет души ще бъдат определени и ще се възползват от платеното образование.

Обикновено тази активност се прави от вътрешния личен състав на компанията. Но този път тя желае мнението на " естествени " хора. Групата декларира, че желае да работи с " хора, които биха желали да се научат да пробват какао, лешници и други сладкарски полуфабрикати ".

По време на образованието претендентите ще се научат да " възпитат възприятието за аромат и усет и да усъвършенстват способността си да показват това, което възприемат по време на дегустации ".

Работата ще се състои от тестване на артикули 4 часа седмично в Alba, Италия, в седалището на Ferrero. Тя е на ненапълно работно време и може да се съчетае с друга работа, акцентират от компанията.

Тримесечният курс стартира на 30 септември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР