Търси се екип за изграждане на модерно и раздвижено пространство

...
Търси се екип за изграждане на модерно и раздвижено пространство
Коментари Харесай

Класна стая на открито в 42 ОУ в Подуяне през уикенда. Търсят се 10 доброволци

Търси се екип за създаване на съвременно и раздвижено пространство за учене навън в двора на 42 ОУ " Хаджи Димитър ", в регион Подуяне, София на 28-29 май. Това оповестяват от съдружие „ Безопасни детски площадки “

Нужни са най-малко 10 доброволци за идния уикенд.

" От нас материалите, от вас и нас - трудът и щастието да създадем нещо ново и хубаво за учениците и децата от квартала. Ще има всичко нужно, с цел да ни върви работата! ", приканват от " Безопасни детски площадки ".

Проектът дава прелестна опция на учениците да споделят познания и прекарвания в " класна стая " от палети с екран, който може да им служи както за презентации, по този начин и за кино под намерено небе в задния двор, изясняват от сдружението.



На 30 май, от 13 часа ще има демо урок в новата класна стая от палети и показване на справочник с положителни практики за ученето навън от преподаватели и специалисти от цяла България „ Уча навън, тъй като е вдъхновяващо, креативно и занимателно “. Те са приложени в част от учебните заведения и детските градини, включени в първата онлайн карта на тези споделени места за образование в онлайн платформата -.

Може да се регистрирате за присъединяване в доброволческата акция с имейл на адрес:, като отбележите деня, когато можете да се включите, до 26 май включително За демо урока – вход свободен, с регистрация по имейл.

Класната стая, наръчникът и платформата са част от по план „ София учи навън “. Той се извършва с финансовата поддръжка на Столична община - Програма „ Европа “ 2021 от Сдружение „ Безопасни детски площадки “, в партньорство с регион „ Подуяне “.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР