Търси се алиби, че се върви към сглобка партийна коалиция.

...
Търси се алиби, че се върви към сглобка партийна коалиция.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Без ДБ не може да има управление, които да придвижи страната напред

Търси се оправдание, че се върви към сглобка партийна коалиция. Това ще върне страната обратно. В неделя имахме Национален съвет. Ние не виждаме разновидности с първи мандат. Но има схващане, че вторият мандат е нещо, което би трябвало да се опита. Няма да е елементарно, само че в случай че осъзнаваме, че има значими неща, че в случай че не създадем някои неща в този момент, ще изпуснем доста. 

Нашата диагнози за дълбоките аргументи е систематичната корупция. Лечението стартира със правосъдна промяна. Който желае да приказва с нас за поддръжка, би трябвало да стартира със правосъдната промяна. ГЕРБ пренебрегва тази тематика. Ако ни споделят вие сте мафия, по какъв начин да приказваме за политики и правосъдна промяна?!  ГЕРБ се вършат на глухи по тематика правосъдна промяна. Те се крият зад оправдание. 

 

Надявам се, че има вид, при който ще бъдем чути. Надявам се онази част от ГЕРБ да може да надделее, за това, че сглобка с Движение за права и свободи в изпълнителната власт може да е привлекателна за доста хора, само че цената за участниците и страната ще е прекомерно огромна. Тези хора от ГЕРБ би трябвало да се наложат, че би трябвало да се направи правосъдна промяна. Движение напред и стъпка напред. 

Ние се радваме, че сътрудниците от Политическа партия направиха анонс, че би трябвало да се работи по реализация на втори мандат. Какво ще трансформират изборите към положително? 

Това, дали ще има гражданска реакция или не, е следствие. Важна е посоката на придвижване на страната и това е, което ме тормози. Не заплашваме с митинги.  Правят се интриги сред сътрудниците в Демократична България, само че не чуваш диагнозата и лекуването за политическата рецесия.

 

Това демонстрира ли съществено желание за диалог?!  Не зная с кого от ГЕРБ да приказвам. Няма развой за структурирани договаряния на никое място. Ситуацията е доста комплицирана, няма положителни варианти. Има единствено неприятни и по-лоши. Но би трябвало да има ръководство за страната. 

Демократична България е подготвена да носи отговорност, само че такова, каквото може да реформира и да движи страната към бъдещето.  Чудя се въобще по какъв начин може да има избори в България. Говорят се безотговорни неща. Искам да се  отделят пари за компютърна просветеност, тъй като се бръщолевят погрешни неща от депутатите.

 

Ние разрушаваме доверието не просто в машините, а във опцията за електронно ръководство. Нека да има комисия, която да отдели плявата от зърното. Но ГЕРБ отхвърлиха.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР