Търсейки четирима мъже, избягали от затвор в Джорджия на 16

...
Търсейки четирима мъже, избягали от затвор в Джорджия на 16
Коментари Харесай

Мъж се застреля, след като полицаи от Джорджия се опитаха да го разпитат за 4-ма бегълци от затвора. Той се оказа отдавна изчезнал заподозрян в убийство.

Търсейки четирима мъже, избягали от затвор в Джорджия на 16 октомври, служителите на реда в понеделник откриха обвинен в ликвидиране, който беше в неопределеност повече от седем месеца след за който се допуска, че е похитен.

Специалната група за бегълци на американските маршали отиде в апартамент в Мейкън, откакто следователите получиха информация за някой, който може да има информация за бегълците. Бяха посрещнати с някой, който стреля с револвер през вратата, сподели пред кореспонденти шерифът на окръг Биб Дейвид Дейвис.

Когато екип от SWAT дойде, жена в жилището ги заведе до ранен мъж. Тя им сподели, че мъжът, Крисчън Демънд Уилямс, се е прострелял, споделиха депутати. Той беше откаран в болница в Мейкън, където депутатите споделиха, че е бил в сериозно положение в понеделник следобяд.

Депутатите откриха наследник Dodge Challenger, зарязан на паркинга на супермаркет в Мейкън, за който считат, че е взел участие в бягството. Властите наблюдаваха следи, с цел да открият колата, а шериф Дейвис сподели, че „ прави оценка препоръките и всяка диря, която получихме и която се наблюдава. “

Видео демонстрира, че Challenger е бил тъкмо пред пандиза по-рано през нощта и наподобява, че някой бърка в оградата. След това този човек донесе някои предмети в затворената зона и шерифът сподели, че следователите считат, че предметите са били употребявани, с цел да оказват помощ на мъжете да избягат. Мъжете избягали през прозореца на пандиза и през оградата. Challenger се приближи и оказа помощ на четиримата да избягат към 3 часа сутринта ET, оповестиха управляващите по-рано.

Дейвис сподели в понеделник, че следенето на бегълците е „ единственият фокус на неговия отдел “.

„ Ще ви хванем “, сподели Дейвис, обръщайки се към мъжете. „ Ще ви намерим. Стъпките се доближават. “

Предлага се обща премия от $73 000 за информация, водеща до пандизчиите. Офисът на шерифа предлага награди до $20 000 за и спомагателна отплата се предлага от Федералното бюро за следствие, Мейкън районни престъпни служби и Службата на маршалите на Съединени американски щати.

Фурние, 52, е бял мъж със сиво коса и сини очи, който е висок 5 фута 9 инча и тежи 140 паунда. Той беше арестуван по обвиняване в ликвидиране, откакто беше упрекнат в убийството на някогашната си другарка през февруари 2022 година

24-годишният Андерсън е негър мъж с дредове, висок е 5 фута 9 инча и тежи 165 паунда. Той е упрекнат в нахлуване при утежняващи условия.

37-годишният Барнуел е негър мъж с плитки, висок е 5 фута 9 инча и тежи 190 паунда. Той беше арестуван по федерални обвинявания за опиати.

29-годишният Стоукс е негър мъж с къса черна коса и е висок 5 фута, 7 инча и тежи 160 паунда. Той беше държан по обвинявания в владеене на огнестрелно оръжие и трафик на опиати.

Всеки, който има информация за вероятното местонахождение на пандизчиите, е помолен да заяви това, което знае, на съответните линии за информация на ФБР и Службата на маршалите на Съединени американски щати на 1-800-CALL-FBI и 1-877-WANTED2. Хората също могат да изпращат препоръки онлайн посредством уеб страницата на ФБР или приложението на Службата на маршалите на Съединени американски щати.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР