Търсещите знания са стимулът, който ни дава силата да вложим

...
Търсещите знания са стимулът, който ни дава силата да вложим
Коментари Харесай

Станислав Губеров: Класната стая е духовният ни капитал

Търсещите познания са тласъкът, който ни дава силата да вложим целия си капацитет за по-доброто бъдеще на община Созопол, споделя претендентът за кмет на ГЕРБ в приветствения си адрес

Кандидатът за кмет на ГЕРБ за Созопол и общински консултант Станислав Губеров поздрави всички възпитаници и учители по случай първия образователен ден.

Уважаеми учители, възпитаници и родители,
На старта на новата просветителна година сме и за всички нас няма подозрение, че тази невидима работилница - класната стая, е неизмеримия нравствен капитал, който имаме. Това е светлото създание на мозъка. Не щадете сили, сила и ентусиазъм, с цел да превърнете това ежедневно знамение в библиотека от познания, задълбочени ползи и мъдрост.

Защото тъкмо търсещите познания са тласъкът, който ни дава силата да вложим целия си капацитет за по-доброто бъдеще на община Созопол.

Образованието е основен фактор за напредъка на всяко общество. Вярвам, че наша е отговорността, дружно с учители и родители, да изградим образовани персони, които ще повдигнат високо знамето на триумфа и родолюбието!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР