Търсенето на такива панели намалява, поясниха от компаниятаLCD панелите постепенно

...
Търсенето на такива панели намалява, поясниха от компаниятаLCD панелите постепенно
Коментари Харесай

Samsung спира производството на LCD панели до края на 2020

Търсенето на такива панели понижава, разясниха от компанията

LCD панелите последователно отпадат от пазара, търсенето понижава
(снимка: CC0 Public Domaing)

Южнокорейският производител Samsung Display реши да приключи цялото произвеждане на течнокристални панели ( LCD) в родината си и в Китай до края на тази година, съобщи представител на компанията във вторник, представен от Ройтерс .

Samsung Display е отделение на Samsung Electronics Co Ltd. Фирмата съобщи още през октомври, че приключва активността на една от двете си индустриални линии за LCD, поради намаляващото търсене на такива панели.
още по тематиката
„ Ние ще доставим всички поръчани LCD панели на нашите клиенти до края на тази година без проблеми ”, се акцентира в известието на компанията.

През октомври Samsung Display съобщи, че ще влага 13,1 трилиона вона (10,72 милиарда долара) в пари и съоръжение за модернизиране на своята индустриална линия, защото е в условия на свръхпредлагане и спад на световното търсене на смарт телефони и тв приемници.

Инвестицията ще е разпределена в границите на идващите пет години и ще се концентрира върху превръщането на една от южнокорейските LCD линии на Samsung Display в оборудване за всеобщо произвеждане на по-модерните екрани с „ квантови точки ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР