Търсенето на сексуални услуги от украинки се е увеличило с

...
Търсенето на сексуални услуги от украинки се е увеличило с
Коментари Харесай

Доклад на ОССЕ: Търсенето на секс с украинки се е увеличило с 600%


Търсенето на полови услуги от украинки се е нараснало с 600% от началото на. Това демонстрират данните от отчет на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) за трафика на хора, представен от немското издание „ Фокус “.

взема доста жертви, в това число косвени. Рязко се е нараснал трафика на украински дами. От началото на съветската инвазия онлайн търсенията на полови услуги и нецензурен изображения на украински дами и девойки процъфтяват с изключително мощно, излиза наяве още от отчета на ОССЕ.

Снимка: bTV/Getty Images


Сводниците и разпространителите на нецензурен материали са се насочили към, които са изключително уязвими сега. В изявление за немското издание „ Велт “ генералният секретар на ОССЕ Хелга Шмид изяснява, че жертвите постоянно са примамвани с подправени обещания за работа в интернет.

Някои от попадат в частни домове, където са измъчвани полово. Други се „ отвличат “ от трафиканти на хора под прикритие непосредствено при прекосяването на границата. Става дума за проведената престъпност, с която всички европейски страни би трябвало да се борят, написа още в отчета.

„ Безскрупулни нарушители печелят от, които се нуждаят от помощ. Тези дами не приказват езика в новата си страна и постоянно са травматизирани от войната “, споделя още Шмид. От думите му излиза наяве, че към насилствената проституция би трябвало да се добави и насилствената милостиня и фиктивните бракове.

Този бизнес е рентабилен, а причинителите постоянно остават неразкрити. Според ОССЕ годишните облаги в международен проект са се нараснали пет пъти през последните 15 години и към този момент доближават към 150 милиарда $ годишно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР